Αθλητισμός

Euroleague: Τα “έσπασαν” οι πράσινοι- Το ρεκόρ που πέτυχαν πρώτη φορά

Euroleague: Τα “έσπασαν” οι πράσινοι- Το ρεκόρ που πέτυχαν πρώτη φορά
Σε μια σεζόν που ο κόσμος γέμισε τα γήπεδα όσο ποτέ άλλοτε

Ο Κέντρικ Ναν βρίσκεται στην πατρίδα του για διακοπές. Ο Αμερικανός σούπερ σταρ του Παναθηναϊκού AKTOR και της Euroleague, ολοκλήρωσε τη σεζόν ως MVP και ήδη έχει το μυαλό του στην επόμενη αγωνιστική περίοδο.Μέσω social media, ο κορυφαίος σκόρερ της Euroleague έστειλε το δικό του μήνυμα στους φίλους του Παναθηναϊκού. Λέγοντας «ευχαριστώ» για τη συμπαράσταση και υποσχόμενος πως θα επιστρέψει για περισσότερα!

«Σεζόν MVP, θα επιστρέψω για περισσότερα! Σας ευχαριστώ οπαδοί του Παναθηναϊκού για ακόμη μια εκπληκτική εμπειρία και για τη στήριξή σας όλη τη σεζόν!».

Επιστρέφει ο Νίκος Παππάς στον Παναθηναϊκό – Ποιος θα είναι ο ρόλος του

Ο Παναθηναϊκός αλλάζει σε πολλά επίπεδα και πέρα από τις μεταγραφές παικτών, διαφοροποιήσεις από τη νέα σεζόν θα υπάρχει και σε επίπεδο στελεχών και τεχνικού τιμ. Οι πράσινοι ολοκλήρωσαν την συνεργασία τους με τον Σάνι Μπετσίροβιτς να αποχωρεί μετά από μια διετία, καθώς ολοκληρώθηκε το συμβόλαιο που είχε υπογράψει.

Ο άνθρωπος που θα αντικαταστήσει ουσιαστικά τον Σλοβένο πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού θα είναι ο Νίκος Παππάς, ο οποίος επιστρέφει στο τριφύλλι, μετά από το ΝΒΑ και τους Σικάγο Μπουλς.

 Πηγή: pagenews.gr