Ελλάδα

Ράλλυ Ακρόπολις 2025: Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν σήμερα στην ευρύτερη περιοχή του Ζαππείου

Ράλλυ Ακρόπολις 2025: Ποιοι δρόμοι θα κλείσουν σήμερα στην ευρύτερη περιοχή του Ζαππείου

Πηγή Φωτογραφίας: [378059] ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ EKO RALLY ACROPOLIS 2025 (ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ / EUROKINISSI)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Στο πλαίσιο διεξαγωγής της τελετής εκκίνησης

Στο πλαίσιο διεξαγωγής της τελετής εκκίνησης του «ΕΚΟ ACROPOLIS RALLY 2025» επί της Πλατείας του Παναθηναϊκού Σταδίου και της Υπερειδικής Διαδρομής στο χώρο του Ζαππείου την Πέμπτη 26 Ιουνίου 2025, θα πραγματοποιηθούν οι παρακάτω κυκλοφοριακές ρυθμίσεις κατά μήκος του οδικού δικτύου που περιβάλλει την αθλητική εγκατάσταση της Υπερειδικής Διαδρομής καθώς και στην ευρύτερη περιοχή του Ζαππείου ως εξής:

-Α. Απαγόρευση στάσης-στάθμευσης των οχημάτων:

Α) Από την 18.00′ ώρα της 25-6-2025 έως το πέρας της διεξαγωγής του αγώνα την 26-6-2025, στις κατωτέρω οδούς:

– Ηρώδου Αττικού, σε όλο το μήκος της.

– Πλατεία Καραϊσκάκη (Άγαλμα Δισκοβόλου).

– Ακακιών, σε όλο το μήκος της.

Β) Από την 05.00′ ώρα της 26-6-2025 έως το πέρας της διεξαγωγής του αγώνα την 26-6-2025, στις παρακάτω λεωφόρους:

– Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου, στο τμήμα της από τη Λεωφ. Βασ. Σοφίας έως την οδό Ερατοσθένους στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λεωφ. Βουλιαγμένης, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

– Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ερατοσθένους και Αρδηττού και στα δυο (2) ρεύματα κυκλοφορίας καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

– Β. Σταδιακή και πλήρης διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων:

Β) Από την 10:00′ ώρα της 26-6-2025 έως το πέρας της διεξαγωγής του αγώνα την 26-6-2025, στις παρακάτω οδούς και λεωφόρους:

– Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου, στο τμήμα της από τη Λεωφ. Βασ. Σοφίας έως την οδό Ερατοσθένους στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λεωφ. Βουλιαγμένης, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

– Λεωφ. Βασ. Κωνσταντίνου, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Ερατοσθένους και Αρδηττού και στα δυο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

– Αρδηττού, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Κάλυψη διεθνών πολιτικών εξελίξεων, γεωπολιτικών ανακατατάξεων, διπλωματικών σχέσεων και θεμάτων διεθνούς ασφάλειας. Παρακολούθηση κρίσεων, πολέμων, διεθνών οργανισμών και στρατηγικών εξελίξεων με έμφαση στην έγκυρη ενημέρωση και την αναλυτική προσέγγιση. Δημοσιογράφος με 20ετή εμπειρία στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ. Απόφοιτος Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική. Έχει καλύψει σημαντικά διεθνή γεγονότα, συνόδους κορυφής, εκλογικές αναμετρήσεις και περιφερειακές κρίσεις σε Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Ανατολική Μεσόγειο. Διαθέτει εμπειρία στην παραγωγή αναλύσεων για θέματα εξωτερικής πολιτικής, άμυνας, ενέργειας και διεθνούς διπλωματίας, συνεργαζόμενος με ενημερωτικούς οργανισμούς και ψηφιακά μέσα ενημέρωσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο