Αιματηρή επίθεση με σουγιά δέχθηκε ένας 15χρονος μέσα σε λεωφορείο στην Πετρούπολη. «Είχε λιποθυμήσει και τον κλώτσαγαν στο πρόσωπο» αναφέρει ο πατέρας του που μίλησε για το περιστατικό που έχει συγκλονίσει την οικογένειά του.
Η σοβαρή επίθεση έγινε μέσα στο λεωφορείο Α13 που εκτελούσε το δρομολόγιο Ομόνοια – Κηπούπολη. Τότε μία παρέα νεαρών επιτέθηκε στην παρέα του θύματος με αποτέλεσμα ένας 16χρονος να αρπάξει τον σουγιά και να μαχαιρώσει στο πόδι τον 15χρονο. Και δυστυχώς όλα αυτά τη στιγμή που δημοσιεύτηκαν τα στοιχεία της ΕΛΑΣ για την ακραία αύξηση παραβατικότητας ανηλίκων και bullying στην χώρα μας.
Ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Alpha αναφέρει πως από θαύμα δεν κινδύνευσε η υγεία του 15χρονου καθώς η πληγή στο πόδι του θα μπορούσε να του προκαλέσει μεγάλη ζημιά στα αγγεία. Το παιδί μάλιστα χρειάστηκε να νοσηλευτεί στο Παίδων «Αγία Σοφία».
Όπως εξηγεί ο πατέρας του στο ίδιο μέσο, 2 από την παρέα των τραμπούκων συνέχιζαν να τον χτυπούν με μανία στο πρόσωπο όσο το παιδί του ήταν λιπόθυμο και έτρεχε το αίμα από το πόδι του.
«Τρεις μπροστά βάραγαν και ένας πίσω μαχαίρωνε στα τυφλά. Όταν ο γιος μου είχε λιποθυμήσει και έτρεχε το αίμα, τουλάχιστον 2 συνέχιζαν να τον κλωτσάνε στο πρόσωπο», ανέφερε.