Στιγμές ανεμελιάς και αγάπης ζει ο Δημήτρης Γιαννέτος στο κυκλαδίτικο νησί της Μυκόνου, έχοντας στο πλευρό του τον αρραβωνιαστικό του, Φελίπε Καρντόσο. Το λαμπερό ζευγάρι, που πριν από λίγες ημέρες γιόρτασε τον αρραβώνα του στην Αθήνα με εκλεκτούς καλεσμένους, ταξίδεψε στο νησί των Ανέμων για να απολαύσει τις καλοκαιρινές του διακοπές.
Ρομαντικές στιγμές και κοσμικές εμφανίσεις
Ο γνωστός hairstylist, που έχει συνεργαστεί με διεθνείς celebrities και κορυφαία περιοδικά μόδας, ανέβασε στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο, αποκαλύπτοντας τις χαλαρές αλλά και κοσμικές στιγμές που μοιράζεται με τον σύντροφό του. Οι δυο τους περπάτησαν στα γραφικά σοκάκια της Μυκόνου, επισκέφτηκαν διάσημες παραλίες και απόλαυσαν τη νυχτερινή ζωή του νησιού, ποζάροντας με χαμόγελα και φόντο το αιγαιοπελαγίτικο μπλε.
Παρέα με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου
Στις διακοπές τους συμμετείχαν και αγαπημένα πρόσωπα από το στενό τους περιβάλλον, ανάμεσά τους και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το μοντέλο και παρουσιάστρια διατηρεί στενή φιλία με τον Γιαννέτο και δεν θα μπορούσε να λείπει από τη ρομαντική αυτή εξόρμηση. Η παρέα φαίνεται να απόλαυσε κάθε στιγμή, συνδυάζοντας χαλάρωση με διασκέδαση.
Ο έρωτας δεν κρύβεται
Ο Δημήτρης Γιαννέτος και ο Φελίπε Καρντόσο δεν διστάζουν να μοιραστούν δημόσια την ευτυχία τους, με τρυφερά στιγμιότυπα και κοινές εμφανίσεις που εκπέμπουν αγάπη και θετική ενέργεια. Το ζευγάρι δείχνει πιο δεμένο από ποτέ, απολαμβάνοντας την κάθε στιγμή του ελληνικού καλοκαιριού, με φόντο το πιο διάσημο νησί των Κυκλάδων.
Μετά τον αρραβώνα τους και τις κοινές εμφανίσεις που πυκνώνουν, πολλοί αναρωτιούνται αν ο γάμος βρίσκεται προ των πυλών. Αν και το ζευγάρι κρατά τις λεπτομέρειες για τα επόμενα βήματά του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η δημόσια τρυφερότητα και η χημεία τους αφήνουν να εννοηθεί πως η σχέση τους προχωρά σταθερά και με απόλυτη αφοσίωση. Δεν αποκλείεται, μάλιστα, η Μύκονος να αποτέλεσε και το σκηνικό για την πρώτη συζήτηση γύρω από τον… γάμο των ονείρων τους.
Πηγή: pagenews.gr