Lifestyle

“Η Παναγιώταρου… τραγούδησε Θεοδωρίδου και το Twitter «ξεσπάθωσε» – «Βασάνισες το κομμάτι!»”

“Η Παναγιώταρου… τραγούδησε Θεοδωρίδου και το Twitter «ξεσπάθωσε» – «Βασάνισες το κομμάτι!»”
Ένα πολύ γνωστό τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου συμπεριέλαβε η Αλέξανδρα Παναγιώταρου

Ένα πολύ γνωστό τραγούδι της Νατάσας Θεοδωρίδου συμπεριέλαβε η Αλέξανδρα Παναγιώταρου στο πρόγραμμά της κατά τη διάρκεια μιας προγραμματισμένης εμφάνισης και ένα σχετικό απόσπασμα από την εκτέλεση που έκανε κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

@musicboxlivegr Αν υπάρχει παράδεισος ~ Αλεξάνδρα Παναγιώταρου #alexandrapanagiotarou #panagiotarou #natasatheodoridou #theodoridou #anyparxeiparadeisos #beautifulpeople #livemusic ♬ original sound – Music Box Live

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks που αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της στο τραγούδι, κάνοντας φέτος το ντεμπούτο της στη νυχτερινή Αθηνά, τραγούδησε το κομμάτι «Αν υπάρχει παράδεισος» σε μουσική του Άκη Δείξιμου και στίχους της Ναταλίας Γερμανού, με το κλιπ που δημοσιεύτηκε στο TikTok να μην περνάει απαρατήρητο. Συγκεκριμένα, πολλοί ήταν εκείνοι που σχολίασαν αρνητικά τον τρόπο με τον απέδωσε το τραγούδι η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Μερικά από το αρνητικά σχόλια που δέχτηκε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου ήταν τα ακόλουθα: «Έχω πάει για αντικατάσταση αυτιών», «Πάρε με θεέ μου ειμαι έτοιμος», «Παράδεισος υπάρχει …. Νότα δεν υπάρχει!»,«Κάθε φορά που νιώθεις στενοχωρημένος απογοητευμένος σκεψου ότι η Θεοδωριδου άκουσε το τραγούδι της να εκτελείται», «Πολύ ωραίο (είμαι κουφός)», «Τι το θέλεις το τραγούδι κοπέλα μου ! Τόσα χρήματα βγάζεις από τις άλλες ασχολίες σου», «Παράδεισος υπάρχει! Έλεος δεν υπάρχει».

Ακολουθούν μερικά από τα σχόλια

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παραχώρησε συνέντευξη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη και επιχείρησε να κάνει ένα πρώτο απολογισμό της πορείας της. Όπως είπε, δεν είχε φανταστεί ποτέ ότι θα γινόταν δημόσιο πρόσωπο και ότι θα απασχολούσε τις κοσμικές στήλες ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

«Έχω τελειώσει κοινωνιολόγος στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Είμαι πτυχιούχος Κοινωνιολογίας και ενώ αρχικά ήρθα στην Αθήνα για σπουδές, με κέρδισε ο χώρος της μόδας και του θεάματος» λέει η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

«∆εν είχα καν στο μυαλό μου να γίνω δημόσιο πρόσωπο, ούτε καν το φανταζόμουν, δεν το περίμενα, αλλά στη ζωή μου με ό,τι καταπιάνομαι το κάνω με πολύ πάθος και δουλειά και πιστεύω ότι αυτή είναι η συνταγή της επιτυχίας» τόνισε.

«Είμαι αυτοδημιούργητη. Ξεκίνησα από το μηδέν ως επιχειρηματίας, έχοντας στο κέντρο της Αθήνας κατάστημα µε ρούχα. Επένδυσα στον εαυτό µου, στην ποιότητα της δουλειάς µου και στη σχέση µου µε τον κόσμο».

«Οι γονείς µου είναι δίπλα µου σε κάθε επιλογή µου. Έχω πάρει πολλή αγάπη και στήριξη, αλλά αισθάνομαι πολύ περήφανη που από πολύ μικρή πήρα τη ζωή στα χέρια µου» πρόσθεσε, εν συνεχεία, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου σε αυτή τη νέα της συνέντευξη.

Πηγή: pagenews.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο