Σε πανηγύρι στο χωριό Σιταράλωνα, κοντά στο Αγρίνιο, ξέσπασε αιφνιδιαστικός καβγάς με γροθιές, εκτοξεύσεις καρεκλών και τραπεζιών, ενώ η τραγουδίστρια Γωγώ Τσαμπά, σε κατάσταση σοκ, έπαψε να τραγουδά και φώναζε από το μικρόφωνο «αν δεν ηρεμήσετε, θα φύγω» ― ένας απελπισμένος αλλά καθοριστικός ρόλος… διορθωτή της γιορτής.
1. Αιφνιδιασμός και χάος… μετά μουσικής
Το πανηγύρι στα Σιταράλωνα ξεκίνησε με χαρά, γλέντι και την Τσαμπά να τραγουδάει το «Καγκέλια». Ξαφνικά, για άγνωστη αιτία, κάποιοι παρευρισκόμενοι πιάστηκαν στα χέρια, και το σκηνικό μετατράπηκε σε μάχη με γροθιές, σπρωξίματα, εκτοξεύσεις καρεκλών και τραπεζιών.
Η ίδια διέκοψε άμεσα την εμφάνισή της, κάλεσε τον κόσμο να σταματήσει τον καβγά και απείλησε ότι θα εγκατέλειπε το σκηνικό εάν δεν επανέλθουν τα πράγματα σε φυσιολογικό επίπεδο. «Αλλιώς θα το κλείσουμε», φώναζε επίμονα, υπογραμμίζοντας την απελπισία της για την κατάσταση.
Το βίντεο της συμπλοκής έγινε viral στο TikTok, προκαλώντας σοκ και απορία. Ένα στιγμιότυπο που υποτίθεται ότι θα αποτελεί χαρούμενη ανάμνηση από γλέντι, μετατράπηκε σε εικόνα κοινωνικής έκρηξης. Πολλοί χρήστες σχολίασαν τη δυστοπία της στιγμής, άλλοι επικρότησαν την ψυχραιμία της Τσαμπά.
Με φωνή σπασμένη από την ένταση, η Τσαμπά προειδοποίησε πως αν η κατάσταση δεν ηρεμήσει, «θα φύγω». Αυτή η φράση μετατράπηκε σε ύστατη πινελιά ευθύνης, με την ερμηνεύτρια να δηλώνει καθαρά σε όλους, πως δεν έχει διάθεση να παρακολουθεί εκτροπές και θα πράξει αναλόγως.
Το περιστατικό ανέδειξε το εύθραυστο της «χαράς» σε δημόσιες εκδηλώσεις και τη σημασία της ατομικής ευθύνης. Η Γωγώ Τσαμπά βρέθηκε αντιμέτωπη με έναν ρόλο που ούτε επιθυμούσε ούτε επέλεξε — αυτόν της ειρηνοποιού. Η δημόσια αντίδρασή της έσωσε ενδεχομένως το πανηγύρι από χειρότερα
@costaschamilos #tsampa #na eipe kalimera #dialimara #xamos #hremaaaaa #agrinio #xwrio ♬ πρωτότυπος ήχος – Chamilos
Πηγή: pagenews.gr