Πολιτική

Χατζηδάκης: Όλους τους πολίτες αφορά η μείωση φορoλογικών συντελεστών 

Χατζηδάκης: Όλους τους πολίτες αφορά η μείωση φορoλογικών συντελεστών 

Πηγή Φωτογραφίας: [376394] ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΑ ΤΟ Ν/Σ "ΠΛΑΙΣΙΟ ΓΙΑ ΔΩΡΕΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΣΧΟΛΑΖΟΥΣΕΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΕΣ, ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ" (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Για το «ψαλίδι» στον ΕΝΦΙΑ, τη μείωση ΦΠΑ στα ακριτικά χωριά και το νέο μισθολόγιο για τις Ένοπλες Δυνάμεις μίλησε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης

Το πακέτο μέτρων που ανακοίνωσε το Σάββατο στην ΔΕΘ ο Κυριάκος Μητσοτάκης ερμήνευσε ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Κωστής Χατζηδάκης.

«Οριζόντια φορολογική μείωση – Λιγότεροι φόροι για όλους»

Λιγότερους φόρους για την μεσαία τάξη, ακόμα λιγότερους για νοικοκυριά με παιδιά και καθόλου ή ελάχιστους φόρους σε νέους έως 30 ετών προανήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στα εγκαίνια της 89ης ΔΕΘ, στο Συνεδριακό Κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης» το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου.

Επίσης, όπως ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε στην ομιλία του, καταργείται ο ΕΝΦΙΑ στα χωριά και μειώνεται ο ΦΠΑ σε δεκάδες νησιά του Αιγαίου.

«Υπήρχε ένα αφήγημα από την αντιπολίτευση οτι η κυβέρνηση κρατά τα λεφτά και δεν τα δίνει και ότι η αντιπολίτευση θα μοιράσει χρήματα στον κόσμο. Με τις κινήσεις μας από τον Απρίλιο μέχρι τώρα, καταρρέει αυτό το αφήγημα. Η κυβέρνηση δίνει έμφαση στην ανάπτυξη και το φορολογικό και καταφέρνει να αυξάνει τα έσοδα. Το πακέτο Μητσοτάκη στηρίζεται σε μία σοβαρή οικονομική πολιτική.», ανέφερε σε δηλώσεις του στον ΣΚΑΙ ο Κωστής Χατζηδάκης.

Πηγή: Pagenews.gr

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.