Στέλιος Πέτσας για Λοβέρδο και πολιτική σκηνή: Αμφίπλευρη διεύρυνση, ΟΠΕΚΕΠΕ και το μέλλον των εκλογών

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi//Στέλιος Πέτσας για Λοβέρδο και πολιτική σκηνή: Αμφίπλευρη διεύρυνση, ΟΠΕΚΕΠΕ και το μέλλον των εκλογών
Όπως τόνισε, η στρατηγική της Νέας Δημοκρατίας παραμένει η αμφίπλευρη διεύρυνση:
“Πρέπει να περιμένουμε αντίστοιχες κινήσεις και προς τα δεξιά. Εμείς αγκαλιάζουμε τον κύριο Λοβέρδο, παρά τις πολιτικές διαφορές που είχαμε κατά το παρελθόν.”
Σχολιάζοντας μεταφορικά την ένταση που προκαλεί η είσοδος νέων πολιτικών στη ΝΔ, σημείωσε: «Τα γρήγορα αυτοκίνητα σηκώνουν σκόνη που δεν κάθεται εύκολα.»
Το σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ και η διερεύνησή του
Σχετικά με το ζήτημα του ΟΠΕΚΕΠΕ, ο Πέτσας τόνισε ότι πρόκειται για θέμα που αφορά τους κτηνοτρόφους και τους αλιείς, ενώ η διαδρομή για διερεύνηση περιλαμβάνει εξεταστική επιτροπή και καταθέσεις μαρτύρων.
“Η σκόνη δεν πρόκειται να κατακαθίσει. Δεν υπάρχει καμιά ρωγμή, όπως λέει η κ. Λιαγκούλη,” ανέφερε, προσθέτοντας ότι οι διαδικασίες του προεδρείου θα εξασφαλίσουν τη διαφάνεια και τη δικαιοσύνη.
Αίτημα Ανδρουλάκη για εκλογές και πολιτική αλλαγή
Σχολιάζοντας την πρόταση του Νίκου Ανδρουλάκη για πρόωρες εκλογές, ο Πέτσας υπογράμμισε:
“Έπρεπε να το πει. Παίζει και το κεφάλι του όμως με αυτό. Αν ο κόσμος είναι έτοιμος να δει πολιτική αλλαγή, θα φανεί πολύ σύντομα στις δημοσκοπήσεις.”
Υπενθύμισε δε ότι η τελευταία φορά που ακούστηκε για πολιτική αλλαγή ήταν τον Απρίλιο του 2016, όταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε ζητήσει εκλογές, παρά τα τότε χαμηλά ποσοστά της ΝΔ: «Πήγαμε μετά στο 24% και δεν ξανακοιτάξαμε πίσω.»
Στο τέλος, ο Στέλιος Πέτσας τόνισε ότι ο κόσμος μας κρίνει όλους στην κάλπη, υπενθυμίζοντας ότι η πολιτική αξιολόγηση γίνεται τελικά από τους πολίτες.
Πηγή: pagenews.gr
Το σχόλιο σας