EDITOR'S PICK

«Ο Διάβολος φοράει Prada 2»: Μέριλ Στριπ και Στάνλεϊ Τούτσι σε γύρισμα – έκπληξη στο Μιλάνο

«Ο Διάβολος φοράει Prada 2»: Μέριλ Στριπ και Στάνλεϊ Τούτσι σε γύρισμα – έκπληξη στο Μιλάνο

Πηγή Φωτογραφίας: instagram //«Ο Διάβολος φοράει Prada 2»: Μέριλ Στριπ και Στάνλεϊ Τούτσι σε γύρισμα – έκπληξη στο Μιλάνο

Η Μέριλ Στριπ ξαναφορά τα γυαλιά της Μιράντα Πρίστλι, δίπλα στον Στάνλεϊ Τούτσι, σε μια σκηνή του πολυαναμενόμενου σίκουελ που γυρίστηκε ζωντανά στο ντεφιλέ των Dolce & Gabbana, κλέβοντας την παράσταση στην Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου.

Γύρισμα μέσα στην πασαρέλα

Η Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου χάρισε ένα από τα πιο αναπάντεχα στιγμιότυπα της χρονιάς. Κατά τη διάρκεια του ντεφιλέ του οίκου Dolce & Gabbana, οι θεατές αντίκρισαν ξαφνικά τη Μέριλ Στριπ και τον Στάνλεϊ Τούτσι να κάθονται στην πρώτη σειρά, ενσαρκώνοντας ξανά τους θρυλικούς χαρακτήρες της ταινίας «Ο Διάβολος φοράει Prada». Όπως αποδείχθηκε, οι κάμερες είχαν στηθεί διακριτικά για τα γυρίσματα σκηνής του πολυαναμενόμενου σίκουελ.

Η Μέριλ Στριπ εμφανίστηκε με τα χαρακτηριστικά γυαλιά cat-eye της Μιράντα Πρίστλι, φορώντας nude λουστρίνι παλτό του ιταλικού οίκου και γόβες στιλέτο. Στο πλευρό της, ο Στάνλεϊ Τούτσι στον ρόλο του Νάιτζελ, καλλιτεχνικού διευθυντή και έμπιστου συνεργάτη της Πρίστλι. Οι θεατές του ντεφιλέ ξέσπασαν σε χειροκροτήματα, αντιλαμβανόμενοι ότι παρακολουθούσαν ένα σπάνιο γύρισμα μέσα σε μια πραγματική επίδειξη μόδας.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

Στο ίδιο κάδρο με την Άννα Γουίντουρ

Ιδιαίτερη αίσθηση προκάλεσε και η παρουσία της Άννα Γουίντουρ, της εμβληματικής διευθύντριας της Vogue, στην απέναντι πλευρά. Ο χαρακτήρας της Μιράντα Πρίστλι βασίστηκε εξάλλου στη Γουίντουρ, και η συνάντηση των δύο γυναικών αποτέλεσε ιστορική στιγμή. Όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσίευσε το περιοδικό Vogue, η Στριπ αστειεύτηκε λέγοντας: «Αυτή είναι η πρώτη μου επίδειξη μόδας», με τη Γουίντουρ να απαντάει απορημένη: «Αστειεύεσαι!».

Δίπλα τους κάθισε και η Ναόμι Κάμπελ, ενώ στη δεύτερη σειρά βρέθηκε η ηθοποιός Σιμόν Ασλεϊ από το «Bridgerton», η οποία συμμετέχει στο σίκουελ.

Το σίκουελ της εμβληματικής ταινίας

Το «Ο Διάβολος φοράει Prada 2» αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάιο του 2026. Στην ταινία επιστρέφουν και οι δύο βασικές πρωταγωνίστριες της αρχικής παραγωγής, η Έμιλι Μπλαντ και η Αν Χάθαγουεϊ, που είχε υποδυθεί την προσωπική βοηθό της Πρίστλι, Άντι Σακς.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η πλοκή θα ακολουθεί την Πρίστλι σε μια εποχή που τα παραδοσιακά περιοδικά προσπαθούν να επιβιώσουν στην ψηφιακή εποχή. Η ένταση ανάμεσα στο παλιό και το νέο στον χώρο των media φαίνεται ότι θα είναι στο επίκεντρο.

Μια καμπάνια-έκπληξη

Η επιλογή των Dolce & Gabbana να φιλοξενήσουν γυρίσματα της ταινίας στην επίδειξή τους δεν είναι τυχαία. Ο ιταλικός οίκος συνηθίζει να προκαλεί εντυπώσεις, με την Washington Post να υπενθυμίζει το σκάνδαλο του 2022, όταν η συνεργασία με την Κιμ Καρντάσιαν προκάλεσε τριβές με την αδελφή της, Κόρτνεϊ.

Η κίνηση αυτή ενισχύει τον μύθο της ταινίας αλλά και την προβολή του οίκου μόδας, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί προσμονή στους θαυμαστές που ήδη σχολιάζουν έντονα στα social media τα νέα κοστούμια και τις πιθανές κατευθύνσεις της ιστορίας.

Ένα σίκουελ που χτίζεται μπροστά στο κοινό

Η ταινία δεν γυρίζεται αποκλειστικά σε κλειστά πλατό αλλά αξιοποιεί δημόσιους χώρους, από τη Νέα Υόρκη μέχρι το Μιλάνο. Αυτή η προσέγγιση επιτρέπει στους θεατές να έχουν μικρές γεύσεις από το σίκουελ πριν την πρεμιέρα, αυξάνοντας το ενδιαφέρον.

Το γύρισμα στο Μιλάνο, με πρωταγωνίστριες τη φανταστική Μιράντα Πρίστλι και την πραγματική ιέρεια της μόδας Άννα Γουίντουρ στο ίδιο κάδρο, είναι ήδη μια από τις πιο πολυσυζητημένες στιγμές της χρονιάς στον χώρο της μόδας και του κινηματογράφου.

Πηγή: pagenews.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments