Ελλάδα

Τραγωδία στην Αργυρούπολη: Δύο νεκροί σε τροχαίο με μηχανή

Τραγωδία στην Αργυρούπολη: Δύο νεκροί σε τροχαίο με μηχανή
Στην μηχανή επέβαιναν ένας άνδρας και μία γυναίκα όπου με ασθενοφόρο του ΕΚΒΑΒ διακωμίστηκαν στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός», αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών υπέκυψαν στα τραύματα τους

Τραγικό τροχαίο δυστύχημα συγκλονίζει την Αργυρούπολη, καθώς τα ξημερώματα του Σαββάτου (4/10) δύο άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν η μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε προστατευτικά κιγκλιδώματα. Το δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 2:30 π.μ. στην οδό Αργυρουπόλεως, σε ένα σημείο που, σύμφωνα με κατοίκους της περιοχής, χαρακτηρίζεται από αυξημένη επικινδυνότητα λόγω της ταχύτητας με την οποία κινούνται συχνά τα οχήματα.

Στη μοτοσικλέτα επέβαιναν ένας άνδρας και μία γυναίκα, οι οποίοι τραυματίστηκαν σοβαρά από τη σφοδρή σύγκρουση. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και οι δύο επιβάτες διακομίστηκαν εσπευσμένα στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός». Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των γιατρών στα επείγοντα, οι δύο άτυχοι νέοι υπέκυψαν τελικά στα τραύματά τους, βυθίζοντας τις οικογένειές τους στο πένθος.

Η είδηση του δυστυχήματος έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία, καθώς οι δύο επιβαίνοντες ήταν ιδιαίτερα γνωστοί στην περιοχή. Κάτοικοι που βρέθηκαν στο σημείο λίγο μετά το συμβάν μιλούν για ένα σκηνικό τραγωδίας, με τη μηχανή διαλυμένη και τα ίχνη της πρόσκρουσης εμφανή στο οδόστρωμα και στα κιγκλιδώματα.

Τα ακριβή αίτια του τροχαίου διερευνά η Τροχαία Ελληνικού-Αργυρούπολης. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για πιθανή υπερβολική ταχύτητα, χωρίς ωστόσο να αποκλείονται και άλλοι παράγοντες, όπως η κατάσταση του δρόμου ή κάποιο απρόβλεπτο συμβάν που μπορεί να οδήγησε τον οδηγό στην απώλεια ελέγχου. Εξετάζονται επίσης τα στοιχεία από τις κάμερες ασφαλείας της περιοχής, καθώς και καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων που βρίσκονταν κοντά στο σημείο εκείνη την ώρα.

Πηγή: pagenews.gr