Ελλάδα

Κατερίνα Πλουμιδάκη για το λάθος του χειρουργού της: «Έκανα την 21η επέμβαση – Πήραν λίπος από τον γοφό μου»

Κατερίνα Πλουμιδάκη για το λάθος του χειρουργού της: «Έκανα την 21η επέμβαση – Πήραν λίπος από τον γοφό μου»

Πηγή Φωτογραφίας: screenshot//Κατερίνα Πλουμιδάκη για το λάθος του χειρουργού της: «Έκανα την 21η επέμβαση – Πήραν λίπος από τον γοφό μου»

Μετά από αποτυχημένη αισθητική παρέμβαση, η συγγραφέας και δημοσιογράφος συνεχίζει τις χειρουργικές επεμβάσεις με στόχο την επανόρθωση της λειτουργίας και της εμφάνισης του στόματός της

Η συγγραφέας και δημοσιογράφος Κατερίνα Πλουμιδάκη μίλησε ανοιχτά για τη δύσκολη και επίπονη προσωπική μάχη που δίνει τα τελευταία χρόνια, μετά από σοβαρή βλάβη που υπέστη από πλαστικό χειρουργό στο παρελθόν. Η ίδια περιέγραψε με συγκινητική ειλικρίνεια τη διαδικασία των πολλαπλών χειρουργικών επεμβάσεων στις οποίες υποβάλλεται, προκειμένου να αποκαταστήσει τη λειτουργικότητα και την αισθητική της περιοχής του στόματος, η οποία είχε υποστεί σημαντική παραμόρφωση.

Όπως αποκάλυψε η κ. Πλουμιδάκη, έχει ήδη περάσει από είκοσι μία χειρουργικές επεμβάσεις, στο πλαίσιο μιας μακράς και απαιτητικής θεραπευτικής διαδικασίας. Η τελευταία επέμβαση αφορούσε την αποκατάσταση των χειλιών της, με μια εξειδικευμένη μέθοδο που περιλαμβάνει τη χρήση λίπους και βλαστοκυττάρων από το ίδιο της το σώμα. «Πήραν λίπος από τον γοφό για τη συγκεκριμένη επέμβαση. Κάθε ενάμιση μήνα, παίρνουν λίπος, το φυγοκεντρούν και απομονώνουν τα βλαστοκύτταρα, τα οποία στη συνέχεια εγχέουν στο χείλος», εξήγησε η ίδια, περιγράφοντας τη διαδικασία που απαιτεί υπομονή, ακρίβεια και συνεχή παρακολούθηση.

Στόχος αυτής της μεθόδου είναι να αντικατασταθεί σταδιακά ο ουλώδης ιστός που έχει σχηματιστεί μετά τις προηγούμενες αποτυχημένες επεμβάσεις, με νέο, υγιή ιστό. Η δημοσιογράφος τόνισε ότι το πρόβλημα δεν είναι μόνο αισθητικό, αλλά και λειτουργικό, καθώς η παραμόρφωση περιορίζει την κίνηση των χειλιών και την ικανότητα ομιλίας και φαγητού. «Έτσι, σιγά σιγά θα φύγει ο ουλώδης ιστός, ώστε να μπορέσω να έχω άνοιγμα στόματος μεγαλύτερο», είπε, δείχνοντας την αποφασιστικότητά της να συνεχίσει τη θεραπεία, όσο δύσκολη κι αν είναι.

Η ίδια αποκάλυψε επίσης ότι ο γιατρός της προσπαθεί να «κατεβάσει τον μυ προς τα κάτω», μια λεπτή και απαιτητική χειρουργική διαδικασία, που χρειάζεται επαναλήψεις για να αποδώσει πλήρως. Ωστόσο, παραδέχθηκε πως δεν γνωρίζει ακόμη πόσες επεμβάσεις θα χρειαστούν συνολικά. «Την προηγούμενη φορά, ο γιατρός μου είπε ότι είμαστε στα μέσα της διαδρομής με τα χειρουργεία. Όσο περισσότερα κάνουμε, τόσο πιο γρήγορα προχωρά η αποκατάσταση», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με δύναμη ψυχής, υπομονή και πίστη, η Κατερίνα Πλουμιδάκη συνεχίζει τη μάχη της, αποτελώντας παράδειγμα θάρρους και επιμονής για όσους αντιμετωπίζουν δυσκολίες στην υγεία τους.

Πηγή: pagenews.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments