Αρνητικός στο ενδεχόμενο δημιουργίας κινήματος από την Μαρία Καρυστιανού το επόμενο διάστημα και στο κατά πόσο ο ίδιος θα το στηρίξει εμφανίστηκε ο Πάνος Ρούτσι μιλώντας στον ANT1. «Από την αρχή λέμε, ούτε κόμμα ούτε χρώματα. Δεν πιστεύω ότι η Μαρία μπορεί να πάει σε κάποιο κόμμα ή Κύμα. Οποιοσδήποτε πάει να κάνει κάποιο κόμμα ή Κύμα θα είναι καταστροφικό για εμάς. Δεν αμφισβητώ αυτά που είπε ο κ. Καραχάλιος, αλλά μεταξύ μας με τη Μαρία δεν μας έχει πει κάτι».

Πάνος Ρούτσι: Ένα κόμμα Καρυστιανού θα ήταν πολύ καταστροφικό, γιατί ο κόσμος μάς γνωρίζει γι’ αυτό που είμαστε

«Δεν νομίζω να υποστήριζα ένα κίνημα όπου θα προέδρευε η Μαρία Καρυστιανού, θα ήταν πολύ καταστροφικό, γιατί ο κόσμος μάς γνωρίζει γι’ αυτό που είμαστε. Αν γίνει κάτι τέτοιο, νομίζω ότι ο κόσμος θα αναρωτηθεί για τον αγώνα που κάναμε 2,5 χρόνια. Δεν θα την υποστήριζα», πρόσθεσε. Ερωτηθείς για το εάν θα έβλεπε ένα κόμμα υπό τη Μαρία Καρυστιανού μετά το πέρας τη δίκης, ο κ. Ρούτσι απάντησε: «Εκεί θα το έβλεπα κάπως, γιατί θα ήταν εντελώς καθαρός ο αγώνας μέχρι τότε».

Η κατάσταση της υγείας του

Στη συνέχεια μίλησε για την κατάσταση της υγείας του έπειτα από 23 ημέρες απεργίας πείνας: «Καλά είμαι, αν και έχω πρόβλημα με την καρδιά μου, με βλέπει γιατρός. Λιποθύμησα λόγω της πίεσής μου, με πήγαν ξανά στο νοσοκομείο. Είναι από το άγχος και το στρες. Nοσηλεύτηκα 3-4 ημέρες. Με επισκέφθηκαν κάποιοι δικοί μου άνθρωποι. Ήρθε και ο Νίκος Καρβέλας. Είναι από τους ανθρώπους που εκτιμώ πάρα πολύ, γιατί είναι αληθινός για παρέα να συζητάμε. Ήρθε εντελώς αυθόρμητα, αργά, και δεν ήθελε με τίποτα δημοσιότητα».

Πηγή: pagenews.gr