Lifestyle

Κοκκίνου: Ήμουν αγοροκόριτσο, στην καθημερινότητά μου δεν ήμουν αυτό το θηλυκό που μπορεί να νομίζει κάποιος

Κοκκίνου: Ήμουν αγοροκόριτσο, στην καθημερινότητά μου δεν ήμουν αυτό το θηλυκό που μπορεί να νομίζει κάποιος

Πηγή Φωτογραφίας: screenshot//Κοκκίνου: Ήμουν αγοροκόριτσο, στην καθημερινότητά μου δεν ήμουν αυτό το θηλυκό που μπορεί να νομίζει κάποιος

Έχω πολλά χρόνια να βιώσω μια σχέση με συγκατοίκηση, μου αρέσει που κάνω ό,τι θέλω, δήλωσε η τραγουδίστρια για την προσωπική της ζωή

Η Έλλη Κοκκίνου, γνωστή για την έντονη παρουσία της στη μουσική σκηνή και τις νυχτερινές πίστες, αποκάλυψε πρόσφατα πτυχές του χαρακτήρα της που δεν είναι ευρέως γνωστές, μιλώντας στο «The 2Night Show» την Τρίτη 18 Νοεμβρίου. Η τραγουδίστρια παραδέχτηκε ότι πάντα ένιωθε σαν «αγοροκόριτσο», χωρίς ποτέ να νιώθει την ανάγκη να τονίζει διαρκώς τη θηλυκή της πλευρά. Στην καθημερινότητά της, όπως εξομολογήθηκε, δεν έχει την εικόνα μιας πολύ θηλυκής γυναίκας όπως ίσως φαντάζονται κάποιοι, αλλά απολαμβάνει να εκφράζει τη γυναικεία της φύση με τον δικό της τρόπο.

Η Κοκκίνου τόνισε ότι, παρά την αυτοχαρακτηριστική της περιγραφή ως «αγοροκόριτσο», ποτέ δεν πέρασε από το μυαλό της πώς θα ήταν η ζωή της αν ήταν άντρας. Αντιθέτως, εκτιμά βαθιά τη θηλυκή της πλευρά και επιλέγει να ζει σύμφωνα με τα δικά της πρότυπα και συνήθειες. Σε αυτό το πλαίσιο, αποκάλυψε ότι της αρέσει να ασχολείται με δραστηριότητες που πολλοί θεωρούν παραδοσιακά αντρικές, όπως το να αλλάζει λάδια στο αυτοκίνητο ή να το πλένει, συνήθειες που απέκτησε παρατηρώντας τα αδέρφια της. Αντιθέτως, η ίδια δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ για πράγματα όπως το «νιαούρισμα» ή άλλες «πολύ θηλυκές» συμπεριφορές, ακόμη και στην παιδική της ηλικία.

Όσον αφορά την προσωπική της ζωή και τη συντροφικότητα, η τραγουδίστρια δήλωσε ότι αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη φάση του «αφήστε με ήσυχη». Θέλει τον δικό της χώρο και απολαμβάνει να κινείται ελεύθερα, χωρίς περιορισμούς, πράγμα που τη χαρακτηρίζει σε όλες τις πτυχές της ζωής της. Ωστόσο, η ίδια παραδέχεται ότι αν ερωτευτεί βαθιά, ο έρωτας μπορεί να αλλάξει τις συνήθειές της και να φέρει προσαρμογές στην καθημερινότητά της. Η Έλλη Κοκκίνου εξήγησε ότι ακόμη και αν δεν επιθυμεί καθημερινή συγκατοίκηση με τον σύντροφό της, θα βρεθεί ο κατάλληλος ρυθμός που θα ταιριάζει στις ανάγκες και των δύο.

Η τραγουδίστρια σημείωσε ότι έχει πολλά χρόνια να ζήσει μια σχέση με συγκατοίκηση και εκτιμά την ελευθερία που της δίνει η ανεξαρτησία της, καθώς της επιτρέπει να κάνει ό,τι θέλει και να διαμορφώνει τη ζωή της χωρίς περιορισμούς. Παράλληλα, παραμένει ανοιχτή στον έρωτα και τη συντροφικότητα, αφήνοντας χώρο στις πιθανότητες της αγάπης να φέρουν αλλαγές και να διαμορφώσουν νέες συνήθειες στη ζωή της.

Με τον τρόπο αυτό, η Έλλη Κοκκίνου έδωσε μια ολοκληρωμένη εικόνα της προσωπικότητάς της, συνδυάζοντας τη δυναμική πλευρά της με την τρυφερότητα και την ανεξαρτησία που τη χαρακτηρίζει, αποκαλύπτοντας ένα πιο ανθρώπινο και καθημερινό πρόσωπο, πέρα από τις πίστες και τα φώτα της σκηνής.

Πηγή: pagenews.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments