Ελλάδα

Κηφισός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και στα δύο ρεύματα από Σήμερα για 3 ημέρες – Προσοχή στους οδηγούς

Κηφισός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και στα δύο ρεύματα από Σήμερα για 3 ημέρες – Προσοχή στους οδηγούς

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI/Κηφισός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και στα δύο ρεύματα από Σήμερα για 3 ημέρες – Προσοχή στους οδηγούς

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Προσωρινή διακοπή δεξιάς λωρίδας σε Μοσχάτο/Ταύρο, Νίκαια/Ρέντη και Ν. Φιλαδέλφεια/Ν. Χαλκηδόνα – Εργασίες από Δευτέρα 19/1 έως Παρασκευή 23/1 – Η ΕΛ.ΑΣ. ζητά προσοχή και τήρηση σήμανσης

Η Ελληνική Αστυνομία ανακοίνωσε ότι από σήμερα 19 Ιανουαρίου έως την Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2026 θα ισχύσουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και στα δύο ρεύματα της Λεωφόρου Κηφισού, λόγω εκτέλεσης εργασιών.

Συγκεκριμένα, θα διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία στη δεξιά λωρίδα σε τμήματα των εξής περιοχών:

  • Ρεύμα προς Λαμία: Από το ύψος της συμβολής με την οδό Πειραιώς έως το ύψος της συμβολής με την οδό Αγίας Άννης (Μοσχάτο/Ταύρος) → Ωράριο: 09:00 – 15:00 (Δευτέρα 19/1, Τρίτη 20/1, Παρασκευή 23/1)
  • Ρεύμα προς Πειραιά:
    • Από το ύψος της συμβολής με τη Λεωφ. Π. Ράλλη έως το ύψος της συμβολής με την οδό Μακρυγιάννη (Νίκαια/Αγ. Ι. Ρέντης) → Ωράριο: 09:00 – 15:00
    • Από το ύψος της συμβολής με την οδό Αναγεννήσεως έως το ύψος της συμβολής με την οδό Αχαρνών (Ν. Φιλαδέλφεια/Ν. Χαλκηδόνα) → Ωράριο: 07:00 – 15:00

Κατά τη διάρκεια των εργασιών, η κυκλοφορία θα διεξάγεται από τις εναπομένουσες λωρίδες (συνήθως 2-3 ανά ρεύμα, ανάλογα με το τμήμα).

Συμβουλές της ΕΛ.ΑΣ. στους οδηγούς

Η Τροχαία ζητά από όλους τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά τη διέλευση από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν αυστηρά την υπάρχουσα οδική σήμανση και τις υποδείξεις των τροχονόμων.

  • Αποφύγετε τις ώρες αιχμής (07:00-10:00 & 15:00-18:00) αν είναι δυνατόν.
  • Χρησιμοποιήστε εναλλακτικές διαδρομές (π.χ. Λ. Αθηνών, Κηφισίας, Πατησίων, Λ. Βασ. Σοφίας, Λ. Μεσογείων).
  • Ενημερωθείτε έγκαιρα μέσω ραδιοφώνου ή εφαρμογών (Waze, Google Maps) για τυχόν επιπλέον καθυστερήσεις.

Οι ρυθμίσεις αυτές είναι προσωρινές και σχετίζονται με συντήρηση/εργασίες οδοστρώματος ή υποδομών. Η ΕΛ.ΑΣ. ευχαριστεί εκ των προτέρων για την κατανόηση και τη συνεργασία.

Πηγή: Pagenews.gr

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.