Αθλητισμός

Άρης – Λεβαδειακός: Ο πεσμένος Μορόν «κλέβει» το γκολ και στέλνει τους «κίτρινους» στα αποδυτήρια με 1-0

Άρης – Λεβαδειακός: Ο πεσμένος Μορόν «κλέβει» το γκολ και στέλνει τους «κίτρινους» στα αποδυτήρια με 1-0
Ο Ισπανός φορ εκμεταλλεύτηκε την απόκρουση του Λοντίγκιν σε κεφαλιά του Σούντμπεργκ και πέτυχε το 4ο γκολ του στη Super League – Ο Άρης προηγείται στο ημίχρονο της 18ης αγωνιστικής και ψάχνει τη νίκη-κλειδί για να μείνει κοντά στην εξάδα

Η εικόνα του πρώτου ημιχρόνου – Ο Άρης πιέζει, ο Λεβαδειακός αντέχει

Οι «κίτρινοι» μπήκαν πιο δυνατά στο ματς και δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες, κυρίως από στατικές φάσεις και κόρνερ. Ο Λοντίγκιν κράτησε όρθιο τον Λεβαδειακό με σημαντικές αποκρούσεις, ενώ οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να παίξουν κλειστά και να χτυπήσουν στην αντεπίθεση. Το γκολ του Μορόν ήρθε σε μία από τις λίγες καθαρές φάσεις του Άρη στο πρώτο 45λεπτο και έδωσε προβάδισμα που δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα του αγώνα – αλλά μετράει μόνο το σκορ.

Ο Μανόλο Χιμένεθ θα ζητήσει από τους παίκτες του να μπουν πιο αποφασιστικά στο δεύτερο ημίχρονο, να εκμεταλλευτούν το προβάδισμα και να μην δώσουν δικαιώματα στον Λεβαδειακό να γυρίσει το ματς. Ο Λοντίγκιν αναμένεται να συνεχίσει τις προσπάθειές του να κρατήσει το μηδέν, ενώ ο Άρης ψάχνει δεύτερο γκολ για να «καθαρίσει» το ματς.

Το ματς συνεχίζεται με τους «κίτρινους» να προηγούνται 1-0 – και τον Μορόν να γίνεται ο ήρωας της στιγμής, ακόμα και πεσμένος.

Πηγή: Pagenews.gr