Πιερίδη:«Ραγίζει καρδιές» για το bullying στον γιο της–«Είναι πολύ κλειστό παιδί,φοβάμαι τι μπορεί να πέρασε»
Πηγή Φωτογραφίας: screenshot //Πιερίδη:«Ραγίζει καρδιές» για το bullying στον γιο της–«Είναι πολύ κλειστό παιδί,φοβάμαι τι μπορεί να πέρασε»
Για το bullying που υπέστη ο γιος της στο σχολείο μίλησε η Μαριάντα Πιερίδη, εξηγώντας πως πλέον έχει καλή σχέση με το παιδί που έκανε bullying, όπως και με την οικογένειά του, τονίζοντας ωστόσο πως δεν ήταν εύκολο να μάθει τι είχε συμβεί, καθώς ο γιος της είναι πολύ κλειστό παιδί.
Η τραγουδίστρια σημείωσε στην εκπομπή Happy Day που ήταν καλεσμένη τη Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου πως αφού μίλησε δημόσια για ό,τι συνέβη ήταν πιο εύκολο να ασχοληθεί το σχολείο και η άλλη πλευρά με το θέμα και να λήξει οριστικά.
Η Μαριάντα Πιερίδη είπε συγκεκριμένα: «Αφότου βγήκα και μίλησα για το bullying που δέχτηκε ο γιος μου στο σχολείο, το σχολείο ήταν πιο ανοιχτό για να συζητήσει την κατάσταση. Το πήρε πιο ζεστά, όπως και η οικογένεια του άλλου παιδιού, με τους οποίους έχουμε πολύ καλή σχέση πλέον. Έχουμε βρει τις ισορροπίες, για να τα πω όπως είναι τα πράγματα. Το δύσκολο είναι το να βάλεις το σχολείο να ασχοληθεί σοβαρά. Ο γιος μου είναι ένα πολύ κλειστό παιδί, προσπαθώ με τρόπο να ρωτήσω και να μάθω τι μπορεί να έγινε».
Το σχόλιο σας