Νέο άλμπουμ και φόρος τιμής
Παράλληλα με τις συναυλίες, η Σελίν Ντιόν ετοιμάζει και την κυκλοφορία ενός νέου άλμπουμ στα γαλλικά, δέκα χρόνια μετά το «Encore un soir» (2016), το οποίο ήταν φόρος τιμής στον εκλιπόντα σύζυγο και μάνατζέρ της, Ρενέ Ανζελίλ.
Οι θαυμαστές της σε όλο τον κόσμο περίμεναν με αγωνία την επιστροφή της, ενώ τις προηγούμενες ημέρες μονόχρωμες αφίσες με τίτλους μεγάλων επιτυχιών της («My Heart Will Go On», «The Power of Love», «Encore un soir» κ.ά.) είχαν εμφανιστεί σε όλο το Παρίσι, δημιουργώντας έντονη προσμονή.
Η περιορισμένη σειρά συναυλιών στο Παρίσι δείχνει ότι η Ντιόν διαχειρίζεται με προσοχή την υγεία της, επιλέγοντας να επιστρέψει σταδιακά και με ασφάλεια, χωρίς να αναλάβει το βάρος μιας πλήρους διεθνούς περιοδείας.
Πηγή: Pagenews.gr
