Lifestyle

Σοκ για την Μαρία Πολύζου: «Έμαθα ότι έχω καρκίνο τη μέρα που πέρασε η κόρη μου στο Πανεπιστήμιο»

Σοκ για την Μαρία Πολύζου: «Έμαθα ότι έχω καρκίνο τη μέρα που πέρασε η κόρη μου στο Πανεπιστήμιο»

Πηγή Φωτογραφίας: screenshot// Σοκ για την Μαρία Πολύζου: «Έμαθα ότι έχω καρκίνο τη μέρα που πέρασε η κόρη μου στο Πανεπιστήμιο»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
«Περισσότερο δεν ξέρω αν ήταν η λέξη καρκίνος που με κατάβαλε, όσο η στιγμή που έγινε… », είπε η μαραθωνοδρόμος

Στην εκπομπή F+ZHN μίλησε η μαραθωνοδρόμος Μαρία Πολύζου περιγράφοντας την ημέρα που ενημερώθηκε πως νοσεί από καρκίνο, λίγη ώρα μετά την επιτυχία της κόρης της, η οποία πέρασε στο Πανεπιστήμιο.

«Περισσότερο δεν ξέρω αν ήταν η λέξη καρκίνος που με κατάβαλε, όσο η στιγμή που έγινε… Στις 12 η κόρη μου ανακοινώνει πως έχει περάσει σίγουρα στο Πανεπιστήμιο και εγώ ήμουν μια υπερχαρούμενη μητέρα και 45 λεπτά αργότερα έρχεται το τηλεφώνημα της γιατρού η οποία μου λέει: ελάτε από το ιατρείο, κάτι έχουμε βρει», είπε η Μαρία Πολύζου για να συνεχίσει:

«Ήταν πολύ απλό γιατί είπα στον γιατρό μου: Εσύ παίρνεις την ασθένεια και εγώ παίρνω τη Μαρία. Χρειάστηκε να κάνω 16 χημειοθεραπείες και 32 ακτινοβολίες και χάπια».

Δείτε τη δήλωσή της στο 4:20

Πηγή: pagenews.gr

Pagenews Editor
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Pagenews Editor Συντάκτης Ειδήσεων
Δημοσιογράφος με εμπειρία στη σύνταξη και επιμέλεια ειδησεογραφικού περιεχομένου, με έμφαση στη ροή της καθημερινής επικαιρότητας και την άμεση κάλυψη των σημαντικότερων εξελίξεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ασχολείται με πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά και γενικού ενδιαφέροντος θέματα, διασφαλίζοντας την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση του κοινού. Απόφοιτος Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, με εξειδίκευση στα ψηφιακά μέσα ενημέρωσης και τη σύγχρονη ειδησεογραφία. Διαθέτει εμπειρία στην συγγραφή  online περιεχομένου, τη διαχείριση ειδησεογραφικής ύλης και την παρακολούθηση της επικαιρότητας σε πραγματικό χρόνο.