Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ένα 4χρονο αγόρι από την περιοχή του Βατόλακκου στα Χανιά, έπειτα από επίθεση που φέρεται να δέχθηκε από οικιακό σκύλο.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το παιδί υπέστη έντονα δαγκώματα στο σώμα του, με αποτέλεσμα να κριθεί αναγκαία η άμεση διακομιδή του σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Σε εξέλιξη η έρευνα
Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό παραμένουν μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστες και διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.
Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την κατάσταση της υγείας του παιδιού, ωστόσο του παρασχέθηκε άμεσα η απαραίτητη ιατρική φροντίδα.
Τι εξετάζουν οι αρχές
Οι αρχές αναμένεται να εξετάσουν:
- Τις συνθήκες φύλαξης και επιτήρησης του ζώου
- Αν υπήρχαν προηγούμενα περιστατικά επιθετικής συμπεριφοράς
- Την παρουσία ή μη επιτήρησης του παιδιού τη στιγμή της επίθεσης
Το περιστατικό αναδεικνύει για ακόμη μία φορά τη σημασία της υπεύθυνης φύλαξης οικιακών ζώων, ειδικά όταν βρίσκονται σε περιβάλλον με μικρά παιδιά.
Πηγή: Pagenews.gr
-
➤ Χρυσό έγινε το σουβλάκι: Εκτοξεύτηκαν οι τιμές – Στη Σαντορίνη έχει ξεσπάσει χαμός!
-
➤ Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο: “Εφυγε” η Ελπίδα Μαζαράκη – Το συγκινητικό «αντίο» του Μπιμπίλα
-
➤ 5χρονος σήμανε συναγερμό στη Θεσσαλονίκη: Ήταν μόνος στο σπίτι, βγήκε στο μπαλκόνι και πετούσε αντικείμενα
-
➤ Ρακοσυλλέκτης γάζωσε πολίτες στον ΕΦΚΑ Κεραμεικού και στο Εφετείο στη Λουκάρεως
-
➤ Ο 89χρονος μετά τον ΕΦΚΑ Κεραμεικού πήγε στη Λουκάρεως και πυροβόλησε δυο άτομα
-
➤ Κεραμεικός: Ηλικιωμένος εισέβαλε με καραμπίνα στον ΕΦΚΑ και άνοιξε πυρ – Τραυματίστηκε υπάλληλος
