Πολιτική

Παππάς: Ο Φάμελλος πρέπει τα επόμενα 24ωρα να καλέσει τον Τσίπρα

Παππάς: Ο Φάμελλος πρέπει τα επόμενα 24ωρα να καλέσει τον Τσίπρα

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI/Παππάς: Ο Φάμελλος πρέπει τα επόμενα 24ωρα να καλέσει τον Τσίπρα

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Εντείνονται οι δονήσεις στο χώρο της κεντροαριστεράς όσο πλησιάζει η μέρα της παρουσίασης του κόμματος του Αλέξη Τσίπρα.

Ο άλλοτε στενός συνεργάτης του και εν ενεργεία βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς κάλεσε τον Σωκράτη Φάμελλο να επικοινωνήσει άμεσα με τον Αλέξη Τσίπρα. «Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ψηφισμένη στρατηγική για ευρεία συνεργασία που απευθύνεται και στον Αλέξη Τσίπρα. Θα πρέπει ο Σωκράτης Φάμελλος τις επόμενες ώρες, τα επόμενα 24ωρα να επικοινωνήσει μαζί του, στη βάση των αποφάσεων του κόμματος. Εδώ δεν πρόκειται για μία προσωπική σχέση ή σε μία βόλτα που θα καταλήξουν δύο φίλοι να πάνε. ‘Έχει και ο ένας και ο άλλος μια θεσμική ευθύνη», είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο OPEN.

O Nίκος Παππάς διευκρίνισε ότι η απεύθυνση στον Τσίπρα εντάσσεται στην στρατιγή συνεργασιών που έχει ήδη ψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ. «Να γίνει έναστρογγυλό τραπέζιπου να είναι και ο Φάμελλος, οΤσίπρας, η Κατσέλη, ο Κοτζιάς, ο Κόκκαληςκαι συζητηθούν όλα αυτά», ανέφερε.

Σε άλλο σημείο, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε «λάθος» τηνπαραίτησητουΑλέξη Τσίπρααπό τη Βουλή καιπαραδέχθηκεότιδεν έχουν μιλήσει από τότε. Ερωτηθείς αν ο Αλέξης Τσίπρας επιθυμεί τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ και με συγκεκριμένα πρόσωπα του χώρου, είπε, «Θαεκπλαγώαν οΑλέξης Τσίπραςαποστείαπό μίαπολιτικήπου τηνεφαρμόσαμεστις αρχές της περασμένης δεκαετίας και έκανε ένα μικρό κόμμα της αριστεράς κυριάρχη δύναμη». Παράλληλα, εξαπέλυσε τα βέλη του κατάτου Γιώργου Βασιλειάδηκαι τουΚώστα Ζαχαριάδη, που πρόκριναν με διαφορετικούς τρόπους τη διάλυση ή παύση του ΣΥΡΙΖΑ. «Άκουσα τον Βασιλειάδη να λέει ότι πρέπει νααυτοδιαλυθούντα συγκροτημένα κόμματα. Ευτυχώς, βγήκε ο Αλέξης και είπε ότι είναι κάτι τέτοιο η στρατηγική του».

Για τον Κώστα Ζαχαριάδη είπε«Δενμπορώνα φανταστώ ότι οεκπρόσωπος Τύπου εισηγείται αναστολής του κόμματος».

Πηγή: Pagenews.gr

Pagenews Editor
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Pagenews Editor Συντάκτης Ειδήσεων
Δημοσιογράφος με εμπειρία στη σύνταξη και επιμέλεια ειδησεογραφικού περιεχομένου, με έμφαση στη ροή της καθημερινής επικαιρότητας και την άμεση κάλυψη των σημαντικότερων εξελίξεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ασχολείται με πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά και γενικού ενδιαφέροντος θέματα, διασφαλίζοντας την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση του κοινού. Απόφοιτος Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, με εξειδίκευση στα ψηφιακά μέσα ενημέρωσης και τη σύγχρονη ειδησεογραφία. Διαθέτει εμπειρία στην συγγραφή  online περιεχομένου, τη διαχείριση ειδησεογραφικής ύλης και την παρακολούθηση της επικαιρότητας σε πραγματικό χρόνο.