Μπαρτζώκας για Βεζένκοβ: «Είχε ενόχληση στο γαστροκνήμιο, δεν θέλαμε να ρισκάρουμε»
Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI/Μπαρτζώκας για Βεζένκοβ: «Είχε ενόχληση στο γαστροκνήμιο, δεν θέλαμε να ρισκάρουμε»
Ο προπονητής του Ολυμπιακός, Γιώργος Μπαρτζώκας, ξεκαθάρισε πως η απουσία του Σάσα Βεζένκοβ από το παιχνίδι με τον Κολοσσός Ρόδου ήταν καθαρά προληπτική.
Μετά τη νίκη των «ερυθρόλευκων», ο Μπαρτζώκας ανέφερε ότι ο Βεζένκοβ αισθάνθηκε μικρή ενόχληση στο γαστροκνήμιο και το τεχνικό επιτελείο αποφάσισε να μην πάρει κανένα ρίσκο λίγες ημέρες πριν το Final Four.
«Ο Βεζένκοβ είχε μια μικρή ενόχληση στο γαστροκνήμιο. Προπονήθηκε κανονικά χθες, αλλά επειδή επιμένει και είναι σε πονηρό σημείο, προτιμήσαμε να μη ρισκάρουμε καθόλου. Θα κάνει κανονικά προπόνηση αύριο. Θα μπορούσε να παίξει σήμερα», δήλωσε χαρακτηριστικά.
«Οι παίκτες έδειξαν τι σημαίνει η φανέλα του Ολυμπιακού»
Ο Έλληνας τεχνικός μοίρασε συγχαρητήρια τόσο στον Κολοσσό για την παραμονή του στην κατηγορία όσο και στους παίκτες του Ολυμπιακού, τονίζοντας πως παρά τις πολλές απουσίες η ομάδα παρέμεινε σοβαρή.
Όπως είπε:
«Είχαμε 6-7 παίκτες υψηλού επιπέδου εκτός, αλλά όσοι αγωνίστηκαν έδειξαν τι σημαίνει να φοράς τη φανέλα του Ολυμπιακού. Πρέπει να σέβεσαι τον αντίπαλο και τον κόσμο».
Παράλληλα υπογράμμισε ότι ακόμη και αγώνες χαμηλότερης έντασης αποτελούν ευκαιρία προετοιμασίας:
«Δεν έχουμε την πολυτέλεια να αφήνουμε ημέρες χωρίς δουλειά. Προφανώς δεν συγκρίνονται τα παιχνίδια με τον Κολοσσό με έναν αγώνα απέναντι στη Φενέρμπαχτσε».
Η κατάσταση του Βεζένκοβ δεν φαίνεται να προκαλεί ανησυχία, με τον Ολυμπιακό να στρέφει πλέον πλήρως την προσοχή του στο επερχόμενο Final Four.
Πηγή: Pagenews.gr
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο