Πολιτισμός

Emily in… Mykonos: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του Emily in Paris στην Ελλάδα

Emily in… Mykonos: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα του Emily in Paris στην Ελλάδα
Η 6η σεζόν της σειράς του Netflix μεταφέρει μέρος της δράσης στη Μύκονο

Η αναφορά του Μητσοτάκη που είχε σχολιαστεί διεθνώς

Η σύνδεση της σειράς με την Ελλάδα είχε ξεκινήσει αρκετούς μήνες νωρίτερα, όταν ο πρωθυπουργός Kyriakos Mitsotakis είχε αποκαλύψει σε τηλεοπτική συνέντευξη ότι παρακολουθεί το Emily in Paris για χαλάρωση μετά από απαιτητικές ημέρες εργασίας.

Ο ίδιος είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθούν μελλοντικά γυρίσματα της σειράς στην Ελλάδα — κάτι που τελικά έγινε πραγματικότητα.

Η δήλωσή του δεν πέρασε απαρατήρητη από τη Λίλι Κόλινς, η οποία σχολίασε το περιστατικό σε εμφάνισή της στο The Tonight Show Starring Jimmy Fallon με παρουσιαστή τον Jimmy Fallon.

Ελληνικό σκηνικό στη νέα σεζόν

Η επιλογή της Μυκόνου ως τόπου γυρισμάτων ενισχύει ακόμη περισσότερο τη διεθνή προβολή του νησιού, με τη νέα σεζόν να αναμένεται να συνδυάζει τη γαλλική αισθητική της σειράς με το ελληνικό καλοκαιρινό τοπίο.

Οι λεπτομέρειες για το πόσο μεγάλο ρόλο θα έχει η Ελλάδα στην πλοκή δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές.

Πηγή: Pagenews.gr