Πολιτική

Επίθεση Κουκουλοφόρων στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ Στρ. Σιμόπουλου [pics]

Επίθεση Κουκουλοφόρων στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ Στρ. Σιμόπουλου [pics]

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi//Επίθεση Κουκουλοφόρων στο σπίτι του βουλευτή της ΝΔ Στρ. Σιμόπουλου [pics]

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Επίθεση με τρικάκια στο σπίτι του Στράτου Σιμόπουλου – «Συνεχίζω να παλεύω για όσα πιστεύω»

Επίθεση από ομάδα κουκουλοφόρων σημειώθηκε στο σπίτι του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Στράτου Σιμόπουλου, προκαλώντας αναστάτωση στην περιοχή. Οι δράστες πραγματοποίησαν παρέμβαση διαμαρτυρίας έξω από την οικία του, πετώντας τρικάκια με συνθήματα που αφορούσαν το ζήτημα των προσφυγικών δομών και της στεγαστικής πολιτικής στην Αθήνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ομάδα των αγνώστων εμφανίστηκε αιφνιδιαστικά έξω από το σπίτι του βουλευτή και προχώρησε στη ρίψη φυλλαδίων και τρικακίων, στα οποία αναγράφονταν συνθήματα υπέρ των προσφυγικών και η φράση «Κάτω τα χέρια από τα προσφυγικά». Μετά την ενέργειά τους, οι δράστες αποχώρησαν από το σημείο χωρίς να σημειωθούν περαιτέρω επεισόδια.

Το περιστατικό προκάλεσε αναστάτωση τόσο στην οικογένεια του βουλευτή όσο και στους κατοίκους της περιοχής, ενώ οι αρμόδιες αρχές εξετάζουν τις συνθήκες υπό τις οποίες πραγματοποιήθηκε η παρέμβαση και αναζητούν στοιχεία που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στην ταυτοποίηση των εμπλεκομένων.

Ο Στράτος Σιμόπουλος σχολίασε δημόσια το συμβάν, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να επηρεαστεί από τέτοιου είδους ενέργειες. «Συνηθισμένα τα βουνά από τα χιόνια. Ορισμένοι κουκουλοφόροι βρήκαν το σπίτι μου ως χώρο διαμαρτυρίας για το θέμα των προσφυγικών στην Αθήνα. Με έχουν στοχοποιήσει γιατί προσωπικά στέκομαι απέναντι τόσο στις απόψεις τους όσο και, προφανώς, στην πρακτική τους. Συνεχίζω να παλεύω για όσα πιστεύω», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Το περιστατικό επαναφέρει στο προσκήνιο τη συζήτηση για τα όρια της πολιτικής διαμαρτυρίας και την προστασία της ιδιωτικής ζωής των πολιτικών προσώπων. Παράλληλα, αναδεικνύει το κλίμα έντασης που εξακολουθεί να επικρατεί γύρω από ζητήματα που σχετίζονται με το μεταναστευτικό και τις κοινωνικές πολιτικές, τα οποία συχνά αποτελούν πεδίο έντονων αντιπαραθέσεων.

Πηγή: pagenews.gr

Αφροδίτη Πάνου
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Αφροδίτη Πάνου Κοινοβουλευτική Συντάκτρια
Εξειδικεύεται στο κοινοβουλευτικό και πολιτικό ρεπορτάζ, με καθημερινή κάλυψη των εργασιών της Βουλής, των νομοθετικών πρωτοβουλιών και των πολιτικών εξελίξεων. Παρακολουθεί στενά τις κοινοβουλευτικές διαδικασίες και αναλύει ζητήματα δημόσιας πολιτικής και θεσμικής λειτουργίας. Διαθέτει σημαντική εμπειρία στην πολιτική δημοσιογραφία, την κάλυψη κοινοβουλευτικών θεμάτων και τη διαχείριση πολιτικού περιεχομένου.