Τις πρώτες εικόνες από τις διακοπές της στις Σεϋχέλλες μοιράστηκε η Μαρία Αντωνά με τους διαδικτυακούς της φίλους, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η ραδιοφωνική παραγωγός και παρουσιάστρια απολαμβάνει τον εξωτικό προορισμό μαζί με τον σύντροφό της, Γιώργο Λιάγκα, μακριά από την καθημερινότητα και τις επαγγελματικές υποχρεώσεις.
Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε, η Μαρία Αντωνά ποζάρει με μαγιό στις εντυπωσιακές παραλίες των Σεϋχελλών, έχοντας ως φόντο τα γαλαζοπράσινα νερά, την πλούσια τροπική βλάστηση και τους χαρακτηριστικούς μεγάλους βράχους του νησιωτικού προορισμού.
Ωστόσο, ανάμεσα στα πολλά θετικά σχόλια που δέχθηκε, υπήρξε και ένα που αφορούσε την εμφάνισή της, αλλά και τη σχέση της με τον Γιώργο Λιάγκα.
Ένας χρήστης σχολίασε με ειρωνικό τρόπο την ιδιαίτερα λεπτή σιλουέτα της, συνδέοντάς την παράλληλα με τη διαφορά ηλικίας που υπάρχει ανάμεσα στο ζευγάρι. «Σαν τον Άγιο Φανούριο έγινες; Ο γέροντας νηστική σε αφήνει;», έγραψε χαρακτηριστικά.
Η Μαρία Αντωνά, αντί να ανοίξει διάλογο με τον συγκεκριμένο χρήστη, επέλεξε να απαντήσει με χιούμορ και ιδιαίτερα σύντομα. «Ναι, ακριβώς», ήταν η χαρακτηριστική απάντησή της.
Το σχόλιο δεν πέρασε απαρατήρητο από άλλους χρήστες του Instagram, οι οποίοι έσπευσαν να εκφράσουν την αντίθεσή τους στον τρόπο με τον οποίο έγινε η αναφορά στην εμφάνισή της. Κάποιοι χαρακτήρισαν το σχόλιο προσβλητικό και πικρόχολο, ενώ άλλοι υπερασπίστηκαν τη Μαρία Αντωνά και τον Γιώργο Λιάγκα, ζητώντας από τους επικριτές να τους αφήσουν να απολαύσουν τις διακοπές τους.
«Βρε, δεν πάτε να κάνετε καμία βουτιά και αφήστε τους ανθρώπους στην ησυχία τους; Λυσσάξατε με την κακία. Κούκλοι είναι και οι δύο», ήταν ένα από τα σχόλια που ξεχώρισαν.
Η παρουσιάστρια, πάντως, δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο περιστατικό και συνέχισε κανονικά τις διακοπές της στις Σεϋχέλλες.
Οι στιγμές από τις Σεϋχέλλες
Ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου και της ονομαστικής της εορτής, η Μαρία Αντωνά μοιράστηκε ακόμη περισσότερα στιγμιότυπα από το ταξίδι της, ανοίγοντας ουσιαστικά το φωτογραφικό της άλμπουμ από τον εξωτικό προορισμό.
Στις νέες φωτογραφίες εμφανίζεται με διαφορετικά μαγιό, απολαμβάνοντας τις παραλίες, ενώ σε ένα από τα στιγμιότυπα κρατά μια καρύδα. Οι εικόνες αποτυπώνουν το εντυπωσιακό τοπίο των Σεϋχελλών, με τα καταγάλανα νερά, τους φοίνικες και τους τεράστιους γρανιτένιους βράχους να δημιουργούν ένα εξωτικό σκηνικό.
Ο Γιώργος Λιάγκας δεν εμφανίζεται στις συγκεκριμένες φωτογραφίες, ωστόσο οι δύο τους βρίσκονται μαζί στις Σεϋχέλλες για τις καλοκαιρινές τους διακοπές.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε και η λεζάντα που συνόδευσε τη δημοσίευσή της. Με αφορμή την ονομαστική της εορτή, η Μαρία Αντωνά αναφέρθηκε στην αξία των ταξιδιών, της αγάπης και των ανθρώπων που βρίσκονται πραγματικά κοντά μας.
«Σήμερα η ευχή μου είναι μία… Να γεμίζουμε τη ζωή μας ταξίδια, αγάπη και στιγμές με τους ανθρώπους της καρδιάς μας… γιατί αυτές είναι οι αναμνήσεις που μένουν για πάντα», έγραψε μεταξύ άλλων, στέλνοντας παράλληλα τις δικές της ευχές στους διαδικτυακούς της φίλους.
Η ίδια ευχήθηκε σε όλους υγεία, αγάπη και ανθρώπους που τους αγαπούν αληθινά, τονίζοντας τη σημασία των μικρών στιγμών που μας κάνουν να χαμογελάμε.
Παρότι δεν έκανε καμία άμεση αναφορά στον Γιώργο Λιάγκα, η αναφορά της στους «ανθρώπους της καρδιάς μας» αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, καθώς το συγκεκριμένο διάστημα περνά τις διακοπές της μαζί με τον παρουσιαστή.
Με τις τελευταίες αναρτήσεις της, η Μαρία Αντωνά έδωσε έτσι μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα από το ταξίδι της στις Σεϋχέλλες, απολαμβάνοντας το καλοκαίρι και τις στιγμές χαλάρωσης στον εξωτικό προορισμό.
Πηγή: pagenews.gr
