Lifestyle

Ζέτα Δούκα: Με μπικίνι στους καταρράκτες – Οι καλοκαιρινές πόζες της μέσα στη φύση [pics]

Ζέτα Δούκα: Με μπικίνι στους καταρράκτες – Οι καλοκαιρινές πόζες της μέσα στη φύση [pics]

Πηγή Φωτογραφίας: instagram zeta douka//Ζέτα Δούκα: Με μπικίνι στους καταρράκτες – Οι καλοκαιρινές πόζες της μέσα στη φύση [pics]

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Η ηθοποιός μοιράστηκε στιγμές από τις διακοπές της στους Καλόγηρους Τρικάλων, μαζί με την κόρη της. Ανάμεσα στις δραστηριότητες που δοκίμασε ήταν η πεζοπορία, η ιππασία και η τοξοβολία.

Οι καλοκαιρινές στιγμές στους Καλόγηρους Τρικάλων

Η Ζέτα Δούκα πέρασε τις διακοπές της στους Καλόγηρους Τρικάλων και θέλησε να δείξει στους διαδικτυακούς της φίλους πώς αξιοποίησε τις μέρες της στην περιοχή. Με ανάρτησή της στο Instagram, δημοσίευσε βίντεο και φωτογραφίες από δραστηριότητες που έκανε μαζί με την κόρη της, με επίκεντρο τη φύση και τα νερά του καταρράκτη Παλαιοκαρυάς.

Η ηθοποιός περιέγραψε την εμπειρία της ως μια «ανάσα δροσιάς, ηρεμίας και ποιότητας ζωής πριν τον χαμό της Αθήνας», δίνοντας έμφαση στο τοπίο που συνάντησε εν μέσω καύσωνα. Στην ίδια ανάρτηση ανέφερε ότι δεν μπορεί να χορτάσει το συγκεκριμένο μέρος, το οποίο χαρακτήρισε «μαγικό».

Βουτιά στον καταρράκτη και δραστηριότητες στη φύση

Από τις εικόνες που μοιράστηκε, ξεχωρίζει η βουτιά στα παγωμένα νερά του καταρράκτη Παλαιοκαρυάς, τον οποίο η Ζέτα Δούκα αποκάλεσε «παιδική χαρά» της. Παράλληλα, η ίδια ανέφερε ότι εκτός από τη δροσιά του βουνού και τη βροχούλα, βρήκε εκεί ηρεμία μέσα στη φύση.

Η ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι έκανε πεζοπορία στο δάσος, ενώ δοκίμασε και τοξοβολία. Την ίδια ώρα, η 10χρονη Θάλεια δοκίμασε ιππασία, με τη Ζέτα Δούκα να σημειώνει πως τα άλογα είναι χαρούμενα και περνούν μεγάλο μέρος της ημέρας τρέχοντας ελεύθερα στο δάσος.

Η εμπειρία με την κόρη της και η ευγνωμοσύνη για τη φιλοξενία

Στην ίδια δημοσίευση, η Ζέτα Δούκα τόνισε πως η εμπειρία αυτή μοιράστηκε με την κόρη της και ότι σκοπεύουν να επιστρέψουν ξανά. «Πήγαμε και ξαναπήγαμε και θα ξαναπάμε», έγραψε χαρακτηριστικά, αποτυπώνοντας τον ενθουσιασμό της για το μέρος και τις δραστηριότητες που έζησαν εκεί.

Η ανάρτηση ολοκληρώθηκε με αναφορά στη φιλοξενία που δέχτηκε στο ξενοδοχείο όπου έμεινε. Η ηθοποιός έκλεισε το μήνυμά της λέγοντας: «Μου λείπουν όλα ήδη… Εις το επανιδείν!».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Zeta Douka (@zetadouka)

Πηγή: Pagenews.gr

Ιωάννα Πυλούδη
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Ιωάννα Πυλούδη Δημοσιογράφος – Συντάκτρια Επικαιρότητας
Καλύπτει θέματα ελληνικής επικαιρότητας, lifestyle, αγοράς, επιστήμης, καινοτομίας και fine living. Διαθέτει διετή εμπειρία στη δημοσιογραφία και την παραγωγή ψηφιακού περιεχομένου, με έμφαση στη σύνταξη ειδησεογραφικών και θεματικών άρθρων. Είναι απόφοιτη του University of East London, όπου ολοκλήρωσε σπουδές BSc (Hons) in Psychology (2022-2025), συνδυάζοντας την κατανόηση των κοινωνικών τάσεων και της ανθρώπινης συμπεριφοράς με τη σύγχρονη δημοσιογραφική γραφή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο