Lifestyle

Δανάη Μπάρκα: Έγκυος στο πρώτο της παιδί – Η ανάρτηση που «πρόδωσε» τα πάντα!

Δανάη Μπάρκα: Έγκυος στο πρώτο της παιδί – Η ανάρτηση που «πρόδωσε» τα πάντα!

Πηγή Φωτογραφίας: instagram danai barka//Δανάη Μπάρκα: Έγκυος στο πρώτο της παιδί – Η ανάρτηση που «πρόδωσε» τα πάντα!

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Η Δανάη Μπάρκα ανακοίνωσε ότι περιμένει το πρώτο της παιδί, με μία τρυφερή ανάρτηση στο Instagram μαζί με τον σύζυγό της, Φάνη Μπότση

Έγκυος στο πρώτο της παιδί είναι η Δανάη Μπάρκα, η οποία μοιράστηκε τη χαρμόσυνη είδηση με τους διαδικτυακούς της φίλους το βράδυ της Τρίτης (1/9). Η ηθοποιός και παρουσιάστρια ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσα από μία τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας στιγμιότυπα από την παραλία μαζί με τον σύζυγό της, Φάνη Μπότση.

Στις φωτογραφίες, η Δανάη Μπάρκα ποζάρει φορώντας ένα ολόσωμο λευκό μαγιό, το οποίο αναδεικνύει τη φουσκωμένη κοιλιά της, ενώ ο σύζυγός της την αγκαλιάζει τρυφερά.«Από αγάπη, γεννιέται αγάπη κι έτσι ο κόσμος γίνεται μεγαλύτερος και καλύτερος. Καλό μήνα…και από τους τρεις μας», έγραψε στη λεζάντα

Η ανάρτησή της

Η Δανάη Μπάρκα και ο Φάνης Μπότσης παντρεύτηκαν τον περασμένο Ιούνιο στη Μεσσηνία. Μάλιστα, ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης ήταν αυτός που τη συνόδευσε μέχρι την εκκλησία όπου την παρέδωσε στους γονείς της και εκείνοι με τη σειρά τους στον γαμπρό. Λίγο καιρό μετά τον γάμο της, η ηθοποιός τίμησε τον σύζυγό της, προσθέτοντας το επώνυμό του στο δικό της στον λογαριασμό που διατηρεί στο Instagram.

Όταν συμπληρωθήκαν δύο μήνες από τη μέρα του γάμου της, η Δανάη Μπάρκα μοιράστηκε μερικές σκέψεις της, σημειώνοντας ότι τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγός της έχουν συνειδητοποιήσει πως θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες στην κοινή πορεία που θα χαράξουν. Παρόλα αυτά, είναι σίγουροι πως θα έχουν δίπλα τους, τους αγαπημένους τους ανθρώπους.

Πιο αναλυτικά, είχε γράψει: «Δύο μήνες. Εξήντα μία μέρες. Δεν θα είναι όλα εύκολα, αλλά ξέρουμε ότι δεν θα είμαστε μόνοι στα δύσκολα από ’δω και πέρα. Ούτε εκείνος, ούτε εγώ. Η πιο ωραία μέρα, η πιο ωραία ενέργεια, οι πιο αγαπημένοι μας, το πιο ωραίο μέρος. Υ.Γ: Ποιος λέει σε όλους ότι θέλω να ξανακάνουμε το ίδιο τον Σεπτέμβρη επειδή μου άρεσε και μου έλειψε; Και κυρίως, ποιος το λέει στον γαμπρό και στην planner. (Στους Miro δεν θα το πω. Θα τυλιχτώ με το τούλι κι ό,τι γίνει). Υ.Γ 2: Έχετε άπειρες ερωτήσεις για τον γάμο που δεν σας έχω απαντήσει ακόμα αλλά θα γίνει σύντομα».

Πηγή: pagenews.gr

Pagenews Editor
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Pagenews Editor Συντάκτης Ειδήσεων
Δημοσιογράφος με εμπειρία στη σύνταξη και επιμέλεια ειδησεογραφικού περιεχομένου, με έμφαση στη ροή της καθημερινής επικαιρότητας και την άμεση κάλυψη των σημαντικότερων εξελίξεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ασχολείται με πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά και γενικού ενδιαφέροντος θέματα, διασφαλίζοντας την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση του κοινού. Απόφοιτος Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, με εξειδίκευση στα ψηφιακά μέσα ενημέρωσης και τη σύγχρονη ειδησεογραφία. Διαθέτει εμπειρία στην συγγραφή  online περιεχομένου, τη διαχείριση ειδησεογραφικής ύλης και την παρακολούθηση της επικαιρότητας σε πραγματικό χρόνο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο