Η συναυλία παραμένει στο πρόγραμμα
Παρά την κακοκαιρία, μέχρι στιγμής όλα τα διαθέσιμα στοιχεία δείχνουν ότι η συναυλία παραμένει προγραμματισμένη.
Νωρίτερα μέσα στην ημέρα, οι προετοιμασίες παρουσιάζονταν ολοκληρωμένες και η διοργάνωση συνέχιζε κανονικά τον σχεδιασμό για τη βραδιά.
Η μόνη ήδη γνωστή αλλαγή στο πρόγραμμα αφορά την απουσία του Ροναλντίνιο, ο οποίος δεν θα μπορέσει να βρεθεί στη Θεσσαλονίκη λόγω έκτακτου προσωπικού ζητήματος. Η συγκεκριμένη εξέλιξη είχε διευκρινιστεί ότι δεν επηρεάζει τη διεξαγωγή της συναυλίας.
Αναμονή για οποιαδήποτε νεότερη ενημέρωση
Το ενδιαφέρον πλέον στρέφεται στις επόμενες ώρες.
Η εξέλιξη της καταιγίδας θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό τις συνθήκες που θα επικρατούν στη Νέα Παραλία την ώρα που θα συγκεντρώνεται ο κόσμος.
Σε περίπτωση που κριθεί απαραίτητη οποιαδήποτε αλλαγή για λόγους ασφαλείας, αναμένεται να υπάρξει σχετική επίσημη ενημέρωση.
Μέχρι τότε, δεν υπάρχει ανακοίνωση ακύρωσης ή αναβολής και η μεγάλη επετειακή συναυλία του Αντώνη Ρέμου παραμένει στο πρόγραμμα για το βράδυ του Σαββάτου στη Θεσσαλονίκη.
Πηγή: Pagenews.gr
![Καταιγίδες στη Θεσσαλονίκη: Καμία αλλαγή μέχρι τώρα για τη συναυλία Ρέμου [vid]](https://cdn.pagenews.gr/wp-content/uploads/2026/09/remos-2.jpg)