Αυτό είναι το νέο βήμα του Τάιλερ Μακμπέθ στην Ελλάδα – Η επιχειρηματική κίνηση που θα συζητηθεί
Πηγή Φωτογραφίας: screenshot//Αυτό είναι το νέο βήμα του Τάιλερ Μακμπέθ στην Ελλάδα – Η επιχειρηματική κίνηση που θα συζητηθεί
Γυμναστήριο ανοίγει ο Τάιλερ Μακμπέθ στην Ελλάδα, καθώς, όπως φαίνεται, πλέον η χώρα μας έχει γίνει ο μόνιμος τόπος κατοικίας του Αμερικανού συντρόφου του Στέφανου Κασσελάκη.
Το νέο εγχείρημα εντάσσεται στη διεθνή αλυσίδα boutique fitness Barry’s και θα βρίσκεται στην «καρδιά» της Αθήνας, στην οδό Όθωνος 6, στην πλατεία Συντάγματος. Το εμβληματικό Red Room του Τάιλερ Μακμπέθ αναμένεται να ανοίξει τις πύλες του στις αρχές του 2027, σηματοδοτώντας παράλληλα την είσοδο του brand στην 20ή χώρα παγκοσμίως.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Barry’s Greece (@barrysgreece)
Από την ίδρυσή της στο West Hollywood το 1998, η Barry’s έχει εξελιχθεί από ένα μόνο studio σε μια παγκόσμια κοινότητα με περισσότερα από 100 studios σε πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, το Λονδίνο, το Μαϊάμι, η Μαδρίτη, το Ντουμπάι και το Σίδνεϊ, φέρνοντας τώρα την εμπειρία της και στην Αθήνα. Στις ΗΠΑ, είναι γνωστό, ως το γυμναστήριο που επιλέγουν πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες και προσωπικότητες.
«Η Αθήνα είναι μια πόλη με απίστευτη δυναμική και όρεξη για εμπειρίες παγκόσμιου επιπέδου», δήλωσε ο Τάιλερ Μακμπέθ. «Έχοντας κάνει την Ελλάδα σπίτι μου, έχω ζήσει από κοντά την ισχυρή αίσθηση κοινότητας που έχει κάνει την Barry’s επιτυχημένη σε όλο τον κόσμο. Η Αθήνα είναι μόνο η αρχή για να φέρουμε την Barry’s στην ακμάζουσα κουλτούρα fitness και ευεξίας της ευρύτερης περιοχής».
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefanos Kasselakis (@skasselakis)
Είχε συστήσει εταιρία ο Τάιλερ
Η πρόθεση του Τάιλερ Μακμπέθ να ανοίξει γυμναστήριο ήταν ήδη γνωστή από το 2024, όταν τον Σεπτέμβριο εκείνου του έτους είχε προχωρήσει στη σύσταση εταιρείας με την επωνυμία «Barry’s Greece Μονοπρόσωπη Ι.Κ.Ε.»
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tyler McBeth (@tyler_mcbeth)
Όπως αναφερόταν στο έγγραφο σύστασης της εταιρείας, σκοπός της είναι υπηρεσίες γυμναστηρίων, υπηρεσίες γυμναστηρίου ειδικών γυμναστικών (αεροβικής, πιλάτες, γιόγκα κλπ), καθώς υπηρεσίες γυμναστηρίου ανόργανης ή μη γυμναστικής.
Μοναδικός εταίρος και διαχειριστής 100% όπως σημειώνεται, είναι ο Tyler Matthew Mcbeth. Το κεφάλαιό της ορίζεται σε 1.000 ευρώ που διαιρείται σε 100 εταιρικά μερίδια κεφαλαιακών εισφορών, ονομαστικής αξίας 10 ευρώ το καθένα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tyler McBeth (@tyler_mcbeth)
Πηγή: pagenews.gr
Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο