Αθλητισμός

ΑΕΚ: Ο Σάκοτα βάζει ψηλά τον πήχη στο BCL – Πρώτος στόχος η κορυφή του ομίλου

ΑΕΚ: Ο Σάκοτα βάζει ψηλά τον πήχη στο BCL – Πρώτος στόχος η κορυφή του ομίλου
Η «Ένωση» υποδέχεται τη Σαλόν Βίλπας στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα, με τον προπονητή της να ζητά σοβαρότητα, ταπεινότητα και σεβασμό στον αντίπαλο.

Η συνέχεια στον πάγκο και η στήριξη της έδρας

Ο Σάκοτα συνεχίζει ως προπονητής της ΑΕΚ για τη σεζόν 2026-27, ενώ η συνεργασία του με τον οργανισμό έχει επεκταθεί έως το καλοκαίρι του 2030, ανεξάρτητα από πόστο. Η συμφωνία αποτυπώνει τη συνέχεια που επιδιώκει η διοίκηση στη σχέση της με τον έμπειρο τεχνικό.

Για την ευρωπαϊκή πρεμιέρα έχουν διατεθεί εισιτήρια με τιμές από 10 ευρώ, ενώ η ΚΑΕ έχει ενημερώσει ότι δεν θα λειτουργήσουν εκδοτήρια την ημέρα του αγώνα.

Το ζητούμενο για την ΑΕΚ είναι να μεταφέρει τις υψηλές προσδοκίες στο παρκέ με οργανωμένο παιχνίδι και διάρκεια. Η Σαλόν Βίλπας προσφέρει το πρώτο ευρωπαϊκό μέτρο σύγκρισης και η πρεμιέρα την πρώτη ευκαιρία να αρχίσει η διεκδίκηση της κορυφής του ομίλου.

Πηγή: Pagenews.gr