Από τη ναυτιλία στη μουσική: Ένας νέος κύκλος για τους Κούστα
Η ιστορία του Γιάννη και της Δήμητρας Κούστα συνδυάζει τη διεθνή επιχειρηματικότητα με μια ιδιαίτερα προβεβλημένη προσωπική ζωή.
Από την ανάπτυξη της Danaos και τις επενδύσεις σε δεκάδες πλοία μέχρι τη «Belita», τις κατοικίες υψηλής αρχιτεκτονικής και τις μεγάλες κοινωνικές εκδηλώσεις, η οικογένεια έχει αποκτήσει ξεχωριστή θέση στο εγχώριο επιχειρηματικό και κοσμικό περιβάλλον.
Η συνεργασία με την Άννα Βίσση προσθέτει πλέον έναν διαφορετικό τομέα δραστηριότητας: την παραγωγή μεγάλων μουσικών θεαμάτων.
Το Αθηνών Αρένα αποτελεί το σημαντικότερο στοίχημα αυτής της νέας περιόδου.
Το κατά πόσο το φιλόδοξο σχέδιο θα μετατραπεί σε μια επιτυχημένη επένδυση θα εξαρτηθεί από την ολοκλήρωση των εργασιών, τη διαμόρφωση του καλλιτεχνικού προγράμματος και την ανταπόκριση του κοινού.
Για την ώρα, η οικογένεια Κούστα συνεχίζει να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον τόσο για την οικονομική της δραστηριότητα όσο και για έναν τρόπο ζωής που παραμένει διαρκώς στο προσκήνιο.
Πηγή: Pagenews.gr
