Lifestyle

«Βόμβες» Μάνεση για Καρβέλα: «Δήλωνε χαμηλοσυνταξιούχος με 850.000 ευρώ;»

«Βόμβες» Μάνεση για Καρβέλα: «Δήλωνε χαμηλοσυνταξιούχος με 850.000 ευρώ;»

Πηγή Φωτογραφίας: instagram//«Βόμβες» Μάνεση για Καρβέλα: «Δήλωνε χαμηλοσυνταξιούχος με 850.000 ευρώ;»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Για το θέμα που έχει προκύψει, σχετικά με τον έλεγχο της ΑΑΔΕ, στο σπίτι του Νίκου Καρβέλα, μίλησε την Κυριακή (11/10) ο Νίκος Μάνεσης, στην εκπομπή του «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση»

Σε ένα καυστικό σχόλιο για την υπόθεση που αφορά τον Νίκο Καρβέλα, προχώρησε ο Νίκος Μάνεσης, μέσα από την εκπομπή του στον ALPHA, την Κυριακή 11 Οκτωβρίου. Ειδικότερα, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στο επίμαχο περιστατικό που φαίνεται να εκτυλίχθηκε έξω από το σπίτι του μουσικοσυνθέτη, όταν αρμόδιοι φορείς βρέθηκαν εκεί για να του επιδώσουν έγγραφα για βεβαιωμένες οφειλές, υποστηρίζοντας πως εκείνος θα πρέπει τώρα να υποστεί τις νομικές και οικονομικές συνέπειες.

Τι είπε ο Νίκος Μάνεσης για την υπόθεση του Νίκου Καρβέλα

Ο Νίκος Μάνεσης, μάλιστα, έκανε ιδιαίτερη μνεία και για την φορολογική δήλωση του Νίκου Καρβέλα, που φαίνεται να δήλωνε χαμηλοσυνταξιούχος. «Χαμηλοσυνταξιούχος; Δηλαδή είναι κάτω από το χιλιάρικο ή πάνω; Άρα κάτω τα χέρια από τον χαμηλοσυνταξιούχο. Χτυπάνε τον κύριο Καρβέλα, ο οποίος παίρνει μια σύνταξη. Πέρα από τη σύνταξη, όμως, ψάχνουν να βρουν και που βγήκαν 850 χιλιάρικα», είπε σχετικά ο δημοσιογράφος

Στη συνέχεια, επισήμανε με αιχμηρό τρόπο, πως θα πρέπει να αποδείξει ο Νίκος Καρβέλας  τι έγινε με τα 850.000 ευρώ. «Κακώς άφησαν να κοινοποιηθούν πράγματα. Άστα να πάνε. Ξεκίνησε ο έλεγχος τώρα. Τώρα θα πρέπει ένας… χαμηλοσυνταξιούχος να εξηγήσει τι έγινε με τα 850.000 ευρώ κτλ, τα οποία εμφανίζονται να μην έχουν δηλωθεί», ανέφερε ο Νίκος Μάνεσης για να συμπληρώσει: «Θα πρέπει να γίνει πρόσθετη δήλωση και να υποστεί τις όποιες κυρώσεις. Ήταν δηλωμένα; Τα ξέχασε; Τα λησμόνησε; Στον παρελθόν κάποιοι πολιτικοί ξέχασαν να δηλώσουν δύο εκατομμύρια εν πάση περιπτώσει. Είχανε κανένα λόγο τώρα;».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη zappit.gr (@zappit.gr)

“Δεν φοροδιαφεύγουν όλοι οι καλλιτέχνες”

Παράλληλα, ο έμπειρος δημοσιογράφος υπογράμμισε πως δεν φοροδιαφεύγουν όλοι οι καλλιτέχνες. «Ο κόσμος θα βγει και θα πει, α φοροδιαφεύγουν όλοι οι καλλιτέχνες. Όχι, δεν φοροδιαφεύγουν όλοι οι καλλιτέχνες. Θα ελεγχθούν για φοροδιαφυγή», είπε χαρακτηριστικά για να προσθέσει: «Υπάρχουν κάποιοι δημοσιογράφοι που φοροδιαφεύγουν, γιατροί που φοροδιαφεύγουν. Όχι όλοι. Καλλιτέχνες φοροδιαφεύγουν. Λοιπόν, άνοιξε ο ασκός του Αιόλου. Ας πρόσεχαν».

Επιπλέον ο Νίκος Μάνεσης αναρωτήθηκε τι θα γινόταν αν στη θέση του Νίκου Καρβέλα, ήταν ένας απλός πολίτης.  «Ας ελέγξουν τα νεύρα τους, διότι τώρα θα υποστεί τις συνέπειες. Απλά πράγματα», ανέφερε ο δημοσιογράφος για να καταλήξει: «Εγώ λέω το εξής: αν ένας κύριος ή μια κυρία μας που μας παρακολουθεί αυτή τη στιγμή βρίσκονταν 850.000 ευρώ αδήλωτα, τι θα γινόταν;».

Πηγή: pagenews.gr

Pagenews Editor
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Pagenews Editor Συντάκτης Ειδήσεων
Δημοσιογράφος με εμπειρία στη σύνταξη και επιμέλεια ειδησεογραφικού περιεχομένου, με έμφαση στη ροή της καθημερινής επικαιρότητας και την άμεση κάλυψη των σημαντικότερων εξελίξεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ασχολείται με πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά και γενικού ενδιαφέροντος θέματα, διασφαλίζοντας την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση του κοινού. Απόφοιτος Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, με εξειδίκευση στα ψηφιακά μέσα ενημέρωσης και τη σύγχρονη ειδησεογραφία. Διαθέτει εμπειρία στην συγγραφή  online περιεχομένου, τη διαχείριση ειδησεογραφικής ύλης και την παρακολούθηση της επικαιρότητας σε πραγματικό χρόνο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο