Lifestyle

«Δεν έχω να δώσω λόγο σε κανέναν»: Το βίντεο του Βασίλη Παϊτέρη μέσα από το κρατητήριο

«Δεν έχω να δώσω λόγο σε κανέναν»: Το βίντεο του Βασίλη Παϊτέρη μέσα από το κρατητήριο

Πηγή Φωτογραφίας: screenshot//«Δεν έχω να δώσω λόγο σε κανέναν»: Το βίντεο του Βασίλη Παϊτέρη μέσα από το κρατητήριο

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Μέσα από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, όπου βρίσκεται υπό κράτηση, ο Βασίλης Παϊτέρης δημοσίευσε ένα βίντεο, όπου και υποστηρίζει ότι το σπίτι του δεν βρίσκεται σε δασική περιοχή

Σε μια απρόσμενη κίνηση προχώρησε ο Βασίλης Παϊτέρης, καθώς δημοσίευσε βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μέσα από το Αστυνομικό Τμήμα Αγίων Αναργύρων, όπου βρίσκεται υπό κράτηση. Σε αυτό μιλά για τη δικαστική του περιπέτεια και υποστηρίζει ότι έχει στοιχεία που αποδεικνύουν την αθωότητά του.

Θυμίζουμε πως ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε αντιμέτωπος με τη δικαιοσύνη, μετά την παραβίαση περιοριστικού όρου που αφορούσε την κατ’ οίκον έκτιση της ποινής του. Έτσι, αναφέρθηκε στην υπόθεση της κατοικίας του , ενώ γνωστοποίησε ότι τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου θα βρεθεί στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Παράλληλα, έκανε ιδιαίτερη μνεία για τα προβλήματα υγείας, που υποστηρίζει, ότι αντιμετωπίζει.

Η ανάρτηση του Βασίλη Παϊτέρη

«Καλημέρα σας και γεια χαρά σας. Έχουμε δίκιο και θα το βρούμε. Σήμερα, είναι Κυριακή 11 Οκτωβρίου κι εγώ βρίσκομαι στο Α.Τ. Αγίων Αναργύρων. Αύριο το πρωί, είναι Δευτέρα 12 Οκτωβρίου κι εγώ θα πρέπει να πάω στα δικαστήρια της Ευελπίδων να αποδείξω ότι το σπίτι για το οποίο με δικάσανε πέντε χρόνια, δεν είναι δασικό.

Έχω χαρτί από το δασαρχείο ότι το σπίτι μου δεν είναι σε δασική περιοχή. Δεύτερον, έχω προβλήματα υγείας πολύ σοβαρά, με καρκίνο, με καρδιά, αποδεδειγμένα από γιατρούς. Είμαι σε ηλικία που δεν πρέπει να μπω φυλακή. Δε χρωστάω σε κανέναν, δεν έχω να δώσω λόγο σε κανέναν. Αύριο θα πρέπει να μην δικαστώ γιατί έχω χαρτιά που αποδεικνύουν την αθωότητά μου», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός τραγουδιστής.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ZNEWS.GR (@znews.gr)

Πότε έγινε η σύλληψη

Η σύλληψη του Βασίλη Παϊτέρη, πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 8 Οκτωβρίου στην Αγία Βαρβάρα από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ, καθώς φέρεται να παραβίασε περιοριστικό όρο που αφορούσε την κατ’ οίκον έκτιση της ποινής του. Η υπόθεση συνδέεται με παλαιότερες δικαστικές εκκρεμότητες και οφειλές προς το Δημόσιο.

Πηγή: pagenews.gr

Pagenews Editor
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Pagenews Editor Συντάκτης Ειδήσεων
Δημοσιογράφος με εμπειρία στη σύνταξη και επιμέλεια ειδησεογραφικού περιεχομένου, με έμφαση στη ροή της καθημερινής επικαιρότητας και την άμεση κάλυψη των σημαντικότερων εξελίξεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ασχολείται με πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά και γενικού ενδιαφέροντος θέματα, διασφαλίζοντας την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση του κοινού. Απόφοιτος Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, με εξειδίκευση στα ψηφιακά μέσα ενημέρωσης και τη σύγχρονη ειδησεογραφία. Διαθέτει εμπειρία στην συγγραφή  online περιεχομένου, τη διαχείριση ειδησεογραφικής ύλης και την παρακολούθηση της επικαιρότητας σε πραγματικό χρόνο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο