Lifestyle

Ουγγαρέζος κατά Λαζόπουλου: «Εκεί που έδινα την ψυχή μου, φέτος με χλευάζουν»

Ουγγαρέζος κατά Λαζόπουλου: «Εκεί που έδινα την ψυχή μου, φέτος με χλευάζουν»

Πηγή Φωτογραφίας: screenshot//Ουγγαρέζος κατά Λαζόπουλου: «Εκεί που έδινα την ψυχή μου, φέτος με χλευάζουν»

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Η έντονη αντίδραση του δημοσιογράφου για το τρέιλερ του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ»

Την έντονη ενόχλησή του για τον τρόπο με τον οποίο τον παρουσίασε ο Λάκης Λαζόπουλος στο νέο τρέιλερ του «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» δεν έκρυψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό». Ο δημοσιογράφος αντέδρασε στο σατιρικό βίντεο που τον εμφανίζει ως σκύλο του Γιώργου Λιάγκα, υποστηρίζοντας ότι η συγκεκριμένη αναφορά δεν ανταποκρίνεται στην πραγματική σχέση τους.

Ωστόσο, εκείνο που τον στενοχώρησε περισσότερο ήταν το γεγονός ότι το βίντεο δημιουργήθηκε στον χώρο όπου παλαιότερα στεγαζόταν το My Radio, για το οποίο ο ίδιος και οι συνεργάτες του είχαν καταβάλει μεγάλη προσπάθεια, αφιερώνοντας χρόνο και κόπο για να στηρίξουν τον ραδιοφωνικό σταθμό. Παράλληλα, αμφισβήτησε κατά πόσο το συγκεκριμένο βίντεο αποτελεί ουσιαστική σάτιρα, αφήνοντας αιχμές ότι ο Λάκης Λαζόπουλος ασκεί κριτική χωρίς να παρακολουθεί την εκπομπή και να γνωρίζει όσα πραγματικά συμβαίνουν ανάμεσα στους δύο συνεργάτες. «Στεναχωριέμαι γιατί αυτή η επεξεργασία, για αυτό το τρέιλερ, έγινε εκεί που στεγαζόταν το “My Radio”. Εκεί που εμείς δίναμε πραγματικά την ψυχή μας και κάναμε τους ραδιομαραθώνιούς μας. Οι οθόνες που φτιάξανε αυτό, είναι οι ίδιες οθόνες που απεικόνιζαν εμάς να φτύνουμε αίμα για το “My Radio”. Με στενοχωρεί εκεί που έδινα ψυχή πέρυσι, φέτος να με χλευάζουν», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Σάτιρα δεν είναι γιατί σάτιρα είναι να κάνεις πλάκα με κάποιον που έχει εξουσία. Δεν μας βλέπει ο Λάκης μάλλον γιατί αν έβλεπε, θα έβλεπε ότι δεν συμφωνούμε. Θα με άγχωνε να μας βλέπει», πρόσθεσε στη συνέχεια. «Μα αυτό είναι το πρόβλημα όμως, ότι μας κάνει κριτική χωρίς να μας βλέπει», συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το τρέιλερ της εκπομπής «Αλ Τσαντίρι Νιουζ» για τις 28 Οκτωβρίου: Πηγή: pagenews.gr

Pagenews Editor
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Pagenews Editor Συντάκτης Ειδήσεων
Δημοσιογράφος με εμπειρία στη σύνταξη και επιμέλεια ειδησεογραφικού περιεχομένου, με έμφαση στη ροή της καθημερινής επικαιρότητας και την άμεση κάλυψη των σημαντικότερων εξελίξεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ασχολείται με πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά και γενικού ενδιαφέροντος θέματα, διασφαλίζοντας την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση του κοινού. Απόφοιτος Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, με εξειδίκευση στα ψηφιακά μέσα ενημέρωσης και τη σύγχρονη ειδησεογραφία. Διαθέτει εμπειρία στην συγγραφή  online περιεχομένου, τη διαχείριση ειδησεογραφικής ύλης και την παρακολούθηση της επικαιρότητας σε πραγματικό χρόνο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο