Lifestyle

Τόνια Σωτηροπούλου: “Υπάρχει ειδική θέση στην κόλαση” – Το ξέσπασμα για την υπόθεση της ΜΚΟ “Παιδική χαρά”

Τόνια Σωτηροπούλου: “Υπάρχει ειδική θέση στην κόλαση” – Το ξέσπασμα για την υπόθεση της ΜΚΟ “Παιδική χαρά”
Η Τόνια Σωτηροπούλου εξέφρασε την έντονη αγανάκτησή της για την υπόθεση της ΜΚΟ και τις καταγγελίες που έχουν έρθει στο φως, προχωρώντας σε μια ιδιαίτερα σκληρή τοποθέτηση για όσους εκμεταλλεύονται την ανάγκη των συνανθρώπων τους για βοήθεια

Η Τόνια Σωτηροπούλου στάθηκε επίσης στις καλλιτεχνικές δυνατότητες του συζύγου της, τονίζοντας ότι η δημιουργικότητά του δεν περιορίζεται στο τραγούδι, καθώς ασχολείται και με τη σύνθεση μουσικής για κινηματογραφικές παραγωγές.

Όπως αποκάλυψε, ο Κωστής Μαραβέγιας έκανε πρόσφατα και το πρώτο του σκηνοθετικό βήμα, δημιουργώντας μια ταινία μικρού μήκους, στην παραγωγή της οποίας συνεργάζονται.

«Κάτι που δεν ξέρει ο κόσμος για τον Κωστή, είναι ότι πέρα από τραγουδιστής, γράφει τη δική του μουσική, αλλά γράφει και μουσική για ταινίες. Είναι εκπληκτικός συνθέτης. Είναι προσφάτως και σκηνοθέτης. Μόλις έκανε την πρώτη του μικρού μήκους ταινία, στην οποία συνεργαζόμαστε στο κομμάτι της παραγωγής», αποκάλυψε.

Στη συνέχεια, περιέγραψε την υπόθεση της ταινίας, η οποία εκτυλίσσεται τη Μεγάλη Παρασκευή και επικεντρώνεται σε μια απρόσμενη συνάντηση δύο διαφορετικών ανθρώπων σε μια στάση λεωφορείου.

«Είναι μία μικρού μήκους ταινία και είναι ένα στιγμιαίο ταξίδι ενός μουσικού μπροστά από μία στάση λεωφορείου τη Μεγάλη Παρασκευή. Έχει μία τυχαία συνάντηση, με έναν άνθρωπο τον οποίο υποδύεται ο Μαυροματάκης, όπου συναντιούνται σε αυτή τη χρονική περίοδο δύο διαφορετικοί άνθρωποι και βλέπουμε πώς δύο εντελώς διαφορετικά στοιχεία συναντιούνται σε μία χρονική στιγμή», εξήγησε.

Πηγή: pagenews.gr