Ελλάδα

Έδεσσα: 17χρονη μαθήτρια καταγγέλλει άγριο ξυλοδαρμό από τον 33χρονο σύντροφό της

Έδεσσα: 17χρονη μαθήτρια καταγγέλλει άγριο ξυλοδαρμό από τον 33χρονο σύντροφό της
Έδεσσα: 17χρονη μαθήτρια καταγγέλλει άγριο ξυλοδαρμό από τον 33χρονο σύντροφό της - Την έσερνε από τα μαλλιά στον δρόμο

Τον άγριο ξυλοδαρμό της από τον 33χρονο σύντροφό της κατήγγειλε 17χρονη στην αστυνομία της Έδεσσας. Η ανήλικη είχε σχέση με τον 33χρονο επί έναν χρόνο, κάτι που το γνώριζε και η μητέρα της. Η μαθήτρια είχε αποφασίσει να διακόψει τη σχέση της με τον σύντροφό της, καθώς εμφάνιζε σημάδια βίαιης συμπεριφοράς

Την έσερνε στο δρόμο από τα μαλλιά

Χθες το βράδυ η κοπέλα, βγήκε για διασκέδαση. Ο 33χρονος όμως την αντιλήφθηκε και της έστησε καρτέρι έξω από το σπίτι της. Την ώρα που η κοπέλα προσπαθούσε να βάλει τα κλειδιά της στην πόρτα, ο άνδρας πετάχτηκε μπροστά της και άρχισε να την χτυπά.

Αφού την άρπαξε από τα μαλλιά, άρχισε να την σέρνει στο δρόμο ενώ παράλληλα τη χτυπούσε μέχρι το σημείο όπου είχε παρκάρει το αυτοκίνητό του. Όπως κατήγγειλε η κοπέλα στους αστυνομικούς πρόθεσή του ήταν να την πάρει μαζί του με τη βία.

Στη συνέχεια, την έβαλε μέσα στο αμάξι του κι αφού της σκούπισε το αίμα από τα χέρια και τα πόδια, την απείλησε πως αν άνοιγε το στόμα της θα της έκανε χειρότερα πράγματα.

Η κοπέλα του φώναζε ότι θα τον καταγγείλει στην αστυνομία ενώ εκείνος της είπε: «Τόλμα και θα δεις αν θα προλάβεις» ενώ συνέχιζε να την χτυπά μέσα στο αυτοκίνητο.

Το κορίτσι κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του δράστη και έντρομη έφτασε στο σπίτι της. Η μητέρα της σοκαρισμένη από την εικόνα της κόρης της, κάλεσε την αστυνομία.

Συνελήφθη ο 33χρονος

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η σύλληψη του33χρονου έγινε μετά από πολύωρες έρευνες της Αστυνομίας, σε μια απομονωμένη καλύβα σε χωριό της Αλμωπίας.

Πλέον έχει οδηγηθεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Πέλλας στην Έδεσσα και από εκεί αύριο στον εισαγγελέα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments