Διεθνή

Φλόριντα: Αεροπλάνο γλίστρησε στον διάδρομο και έπεσε στο ποτάμι

Φλόριντα: Αεροπλάνο γλίστρησε στον διάδρομο και έπεσε στο ποτάμι
Φλόριντα: Ένα απίθανο και συνάμα τρομακτικό σκηνικό διαδραματίστηκε στο αεροδρόμιο του Τζάκσονσβιλ.

Φλόριντα: Μάρτυρες μιας τρομακτικής προσγείωσης έγιναν οι επιβαίνοντες σε Boeing 737, στο αεροδρόμιο Τζάκσονσβιλ της Φλόριντα. Το αεροπλάνο ξεκίνησε την προσγείωση του και τότε το πράγμα άρχισε να στραβώνει. Το αεροσκάφος γλίστρησε με αποτέλεσμα να βρεθεί μέσα στο ποτάμι. Ευτυχώς τα νερά ήταν ρηχά και το αεροπλάνο δεν βυθίστηκε, ενώ όπως αναφέρει ο σερίφης της δεν υπήρχε κάποιος τραυματίας.

“Ετοιμαζόμασταν να προσγειωθούμε στο Τζάκσονσβιλ, ενώ πετούσαμε μέσα σε καταιγίδα. Καθώς κατεβαίναμε, είχαμε μια πραγματικά απότομη προσγείωση. Το αεροσκάφος σηκώθηκε προς τα δεξιά και μετά προς τα αριστερά. Χτύπησα το κεφάλι μου στον πλαστικό δίσκο μπροστά μου. Δεν μπορούσαμε να καταλάβουμε αν είχαμε καταλήξει σε ποτάμι ή στον ωκεανό”, ανέφερε στο CCN ένας από τους επιβάτες.

Φλόριντα: Στιγμές τρόμου για τους επιβάτες

Ο σερίφης της περιοχής ενημέρωσε ότι 21 από τους επιβαίνοντες στο Boeing μεταφέρθηκαν στα τοπικά νοσοκομεία. Το θετικό της υπόθεσης είναι πως όλοι τους είναι σε καλή κατάσταση και δεν υπάρχουν σοβαροί τραυματισμοί. Στο μεταξύ, γίνεται προσπάθεια να περιοριστεί η διαρροή των καυσίμων του αεροσκάφους στο ποτάμι.

Παράλληλα παραμένει άγνωστο τι ήταν αυτό που έκανε τόσο ολισθηρό το οδόστρωμα με αποτέλεσμα να χάσει ο πιλότος τον έλεγχο του αεροσκάφους που βρέθηκε μέσα στο ποτάμι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments