Ελλάδα

Διόδια Αφιδνών: Συνελήφθη 26χρονος με 30 κιλά κάνναβης

Διόδια Αφιδνών: Συνελήφθη 26χρονος με 30 κιλά κάνναβης
Διόδια Αφιδνών: Συνελήφθη 26χρονος αλβανικής καταγωγής, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε που είχε στη κατοχή του μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Στα διόδια Αφιδνών, επί της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, συνελήφθη 26χρονος Αλβανός, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε που είχε στη κατοχή του μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών. Ο 26χρονος κατηγορείται για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών, με σκοπό την διακίνηση σε άτομα που κάνουν χρήση.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο του οχήματος στα διόδια Αφιδνών που επέβαινε ο ίδιος βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού βάρους 30 κιλών. Αντίστοιχο περιστατικό συνέβη και στη Θεσσαλονίκη με διακινητή κάνναβης. Διόδια Αφιδνών

Τι κατασχέθηκε από τον 26χρονο

Παράλληλα, κατασχέθηκαν το Ι.Χ αυτοκίνητο, 2 συσκευές κινητής τηλεφωνίας και το χρηματικό ποσό των 310 ευρώ. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος του από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Πιο συγκεκριμένα το δελτίου τύπου αναφέρει:

Συνελήφθη 26χρονος αλλοδαπός για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών ουσιών με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση. Κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους -30- κιλών, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο και -310- ευρώ. Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 9-11-2021 στα Διόδια Αφιδνών επί της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας, από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε., 26χρονος αλλοδαπός, για μεταφορά και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την περαιτέρω διακίνηση.

Ειδικότερα, μετά από έλεγχο ύποπτου αυτοκίνητου εντός του οποίου επέβαινε ο κατηγορούμενος, βρέθηκε και κατασχέθηκε ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης συνολικού βάρους -30- κιλών. Επίσης κατασχέθηκαν το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, δύο -2- συσκευές κινητής τηλεφωνίας και το χρηματικό ποσό των -310- ευρώ. Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών. Διόδια Αφιδνών

Νωρίτερα το τμήμα ασφάλειας της Καλαμάτας εξέδωσε δελτίο τύπου και για τέσσερις κλοπές στη Μεσσηνία

Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθησαν τρία άτομα .Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα -κατά περίπτωση- αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, κλοπής και της νομοθεσίας για τα όπλα, η οποία περιλαμβάνει ακόμα δύο άτομα. Από την εγκληματική τους δράση είχαν αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος που ξεπερνά το ποσό των -27.000- ευρώ. Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας, τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Τριφυλίας και Μεσσήνης Μεσσηνίας.

Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθησαν σήμερα (10.11.2021) και πρώτες πρωινές ώρες, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Καλαμάτας Μεσσηνίας, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Καλαμάτας με την συνδρομή της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής του Εγκλήματος (Ο.Π.Κ.Ε.) Μεσσηνίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 35 και 36 ετών, αντίστοιχα και μία (1) 36χρονη ημεδαπή, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα – κατά περίπτωση- αδικήματα της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης, κλοπής και της νομοθεσίας για τα όπλα , η οποία περιλαμβάνει ακόμα δύο (2) ημεδαπούς, ηλικίας 19 και 34 ετών, αντίστοιχα, που αναζητούνται.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης, που διεξήχθη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας, προέκυψε ότι οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 24.10.2021 έως και την 9.11.2021, σε τοπικές κοινότητες των Δήμων Τριφυλίας και Μεσσήνης Μεσσηνίας, διέπραξαν συνολικά τέσσερις (4) περιπτώσεις κλοπών σε οικίες.

Επιπλέον, σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στις οικίες τους, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -1- περίστροφο, -18- κυνηγετικά φυσίγγια, το χρηματικό ποσό των -640- ευρώ, ως προερχόμενο από τέλεση αξιόποινων πράξεων, καθώς και όχημα, ως μέσο τέλεσης αυτών.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει, μεταξύ άλλων, χρήματα, χρυσαφικά, ηλεκτρονικές συσκευές και είδη ρουχισμού, η συνολική αξία των οποίων ξεπερνά το ποσό των -27.000- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Καλαμάτας για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments