Αθλητισμός

Μεταγραφές 2019: Ο Βόλος «κλείνει» Μυστακίδη και Λύρατζη

Μεταγραφές 2019: Ο Βόλος «κλείνει» Μυστακίδη και Λύρατζη
Μεταγραφές 2019: Ο Βόλος κινείται για την απόκτηση των δύο παικτών παικτών του ΠΑΟΚ με τη μορφή δανεισμού.

Μεταγραφές 2019: Για δύο ακόμη προσθήκες από το ρόστερ του ΠΑΟΚ φαίνεται πως κινείται ο ΝΠΣ Βόλος, καθώς έχει βάλει στο στόχαστρο του τους Γιάννης Μυστακίδη και Λευτέρη Λύρατζη. Τόσο ο 25χρονος φορ, όσο και ο 19χρονος ακραίος οπισθοφύλακας, δεν υπολογίζονται από τον «Δικέφαλο του Βορρά» και αναζητείται η ομάδα που θα τους δώσει σταθερό χρόνο συμμετοχής για την επερχόμενη σεζόν. Ήδη, οι Θεσσαλοί φαίνεται πως βρίσκονται αρκετά κοντά σε συμφωνία με τον ΠΑΟΚ, με τους δύο παίκτες να πηγαίνουν ως δανεικοί μέχρι το τέλος της σεζόν. Βέβαια, ο Μυστακίδης ενδέχεται να μεταγραφεί και ως ελεύθερος στους Βολιώτες, μιας και το συμβόλαιο του με τον «Δικέφαλο του Βορρά» λήγει το καλοκαίρι του 2020.

Ο 25χρονος επιθετικός αγωνίστηκε το περασμένο εξάμηνο στην πολωνική Γκόρνικ ως δανεικός, μετρώντας συνολικά 10 συμμετοχές. Η πολωνική ομάδα ανακοίνωσε πριν από λίγο καιρό ότι δεν θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του κι έτσι ο παίκτης επέστρεψε στον «Δικέφαλο του Βορρά». Ο Γιάννης Μυστακίδης πέρασε το πρώτο μισό της σεζόν στον ΠΑΣ Γιάννινα, για να αποχωρήσει τον Φεβρουαρίου και να πάει εκ νέου δανεικός στην Γκόρνικ Ζάμπρζε.

Όσον αφορά τον Λύρατζη, εκείνος θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού. Ο νεαρός μπακ πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή σεζόν στο πρωτάθλημα της Super League Κ19, ενώ είχε μία συμμετοχή στη Super League και τρεις στο Κύπελλο Ελλάδας. Αξίζει να θυμίσουμε πως ο ΝΠΣ Βόλος έχει ήδη ανακοινώσει την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού των Μάριου Τσαούση, Απόστολου Διαμαντή, Κωνσταντίνου Μπαλογιάννη από τον ΠΑΟΚ και του Γιώργου Κορνέζου από την ΑΕΚ.

Μίροσλαβ Στοχ: Μια «ανάσα» από τον ΠΑΟΚ ο Σλοβάκος

Σ’ έναν γνώριμο από τα παλιά φαίνεται πως στράφηκε ο ΠΑΟΚ για να καλύψει το κενό στα «φτερά» της επίθεσης, σύμφωνα με τα τσέχικα Μέσα. Κι αυτό γιατί όπως αναφέρουν, ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται πάρα πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Μίροσλαβ Στοχ. Ο Σλοβάκος εξτρέμ έχει αγωνιστεί και στο παρελθόν στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, τη φανέλα της οποίας φόρεσε τη σεζόν 2013-14 έχοντας 10 γκολ και 12 ασίστ σε 50 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Εδώ και δύο χρόνια αγωνίζεται με τη Σλάβια Πράγας, με την οποία το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2020.

Όπως αναφέρουν τα Μέσα από την Τσεχία, απομένουν μόνο τυπικές λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Ο ΠΑΟΚ φέρεται να προσφέρει’

  • 1.500.000 ευρώ στη Σλάβια Πράγας για την αγορά του ποδοσφαιριστή
  • 1.000.000 ως ετήσιες απολαβές στον Σλοβάκο άσο

Ο Στοχ προέρχεται από μια αν μη τι άλλο εντυπωσιακή σεζόν με τη Σλάβια Πράγας. Συνολικά αγωνίστηκε σε 49 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας 14 γκολ και 13 ασίστ και συμβάλλοντας τα μέγιστα στην κατάκτηση του νταμπλ από την ομάδα του, αλλά και την εξαιρετική παρουσία της στο Europa League. Θυμίζουμε πως οι Τσέχοι έφτασαν μέχρι τα προημιτελικά της διοργάνωσης, όπου και αποκλείστηκαν από τη μετέπειτα τροπαιούχο Τσέλσι.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments