Αθλητισμός

Αούστρια Βιέννης – ΑΕΚ 0-0: ”Χρυσή” ισοπαλία πρόκρισης στη Βιέννη

Αούστρια Βιέννης – ΑΕΚ 0-0: ”Χρυσή” ισοπαλία πρόκρισης στη Βιέννη
Αούστρια Βιέννης - ΑΕΚ 0-0: Η ''Ένωση'' πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε στην Αυστρία, δεν απειλήθηκε ιδιαιτέρως από τους γηπεδούχους και πανηγύρισε την πρόκριση στη φάση των ''32'' του Europa League.

Αούστρια Βιέννης – ΑΕΚ 0-0: Η ”Ένωση” πήρε το αποτέλεσμα που ήθελε στην Αυστρία, δεν απειλήθηκε ιδιαιτέρως από τους γηπεδούχους και πανηγύρισε την πρόκριση στη φάση των ”32” του Europa League.

Με τη ”συνταγή” των προηγούμενων εκτός έδρας αναμετρήσεων, η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ κατάφερε να φύγει από τη Βιέννη με μια από τις πολυτιμότερες ισοπαλίες στην ιστορία της, κρίνοντας εκ του γεγονότος ότι πριν από λίγα χρόνια αγωνιζόταν στην τρίτη κατηγορία. 

Η ΑΕΚ δεν απειλήθηκε παρά μόνο σε μια φάση στο δεύτερο μέρος, με τον Τσιντώτα να δηλώνει ”παρών”, θα μπορούσε να είχε σκοράρει στο πρώτο μέρος με τον Αραούχο στο 16ο λεπτό, που έχασε τρομερή ευκαιρία, όμως τέλος καλό, όλα καλά!

Στο δεύτερο μέρος οι Αυστριακοί έπαιξαν τα ”ρέστα” τους για τη νίκη, όμως η αμυντική γραμμή της ”Ένωσης” ανταποκρίθηκε στην πίεση και απομάκρυνε τις περισσότερες εστίες κινδύνου.

Αούστρια Βιέννης (Τόρστεν Φίνκ): Πεντς, Μοχάμεντ, Τατζουρί-Σραντί (72′ Βενούτο), Αμπντουλαχί, Φρισενμπίχλερ (77′ Μονσάιν), Σερμπέστ, Πρόκοπ, Μπλάουενστάινερ, Σάλαμον (89′ Σαρκάρια), Χολσχάουζερ, Φελίπε Πιρές.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Μπακάκης, Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Γκάλο, Λόπες, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Χριστοδουλόπουλος (64′ Μπακασέτας), Λιβάγια (90′ Κονέ), Αραούχο (73′ Κλωναρίδης).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments