Πολιτική

Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων: Έρευνα για αποστολή μαζικών email από την Ασημακοπούλου

Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων: Έρευνα για αποστολή μαζικών email από την Ασημακοπούλου

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου),Η Αρχή ανακοινώνει ότι, κατόπιν και της υποβολής μεγάλου αριθμού σχετικών καταγγελιών, κίνησε άμεσα διαδικασία εξέτασης του θέματος

Η Αρχή ανακοινώνει ότι, κατόπιν και της υποβολής μεγάλου αριθμού σχετικών καταγγελιών, κίνησε άμεσα διαδικασία εξέτασης του θέματος

Έρευνα σχετικά με την αποστολή διαφημιστικών email σε Έλληνες του εξωτερικού, από την ευρωβουλευτή Άννα-Μισέλ Ασημακοπούλου διεξάγει η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Η κ. Ασημακοπούλου θα είναι εκ νέου υποψήφια με τη ΝΔ.

Η Αρχή ανακοινώνει ότι, κατόπιν και της υποβολής μεγάλου αριθμού σχετικών καταγγελιών, κίνησε άμεσα διαδικασία εξέτασης του θέματος.

Ειδικότερα σε ανακοίνωση της Αρχής επισημαίνεται:

«Προς απάντηση ερωτημάτων που έχουν τεθεί από Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για τη φερόμενη αποστολή ανεπιθύμητης ηλεκτρονικής επικοινωνίας από ευρωβουλευτή σε απόδημους Έλληνες ενόψει των Ευρωεκλογών, η Αρχή ανακοινώνει ότι, κατόπιν και της υποβολής μεγάλου αριθμού σχετικών καταγγελιών, κίνησε άμεσα διαδικασία εξέτασης του θέματος».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments