Θέσεις Εργασίας

ΔΕΔΔΗΕ: 13 θέσεις εργασίας για τρεις ειδικότητες

ΔΕΔΔΗΕ: 13 θέσεις εργασίας για τρεις ειδικότητες
ΔΕΔΔΗΕ: Με 13 νέους υπαλλήλους ενισχύεται άμεσα ο ΔΕΔΔΗΕ, ενώ το νέο προσωπικό θα υπογράψει σύμβαση εργασίας διάρκειας 8 μηνών. Οι θέσεις αφορούν την Καρδίτσα. 

Με 13 νέους υπαλλήλους ενισχύεται άμεσα ο ΔΕΔΔΗΕ, ενώ το νέο προσωπικό θα υπογράψει σύμβαση εργασίας διάρκειας 8 μηνών. Οι θέσεις αφορούν την Καρδίτσα.

Ποιες ειδικότητες ζητούνται

  • ΠΕ Ηλεκτρολόγων μηχανικών
  • ΤΕ Ηλεκτρολόγων μηχανικών
  • ΔΕ Ηλεκτροτεχνιτών Δικτύων

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν αιτήσεις έως 13 Αυγούστου 2021.

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε ΣΟΧ 2/2021. (ΕΝΤΥΠΟ ΣΟΧ ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε ) και να την υποβάλουν, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε./ ΠΕΡΙΟΧΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, Τεμπονέρα 32, Τ.Κ.:43131-ΚΑΡΔΙΤΣΑ, απευθύνοντάς την στον ΤΟΜΕΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ.

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού (ΔΕ), (ΤΕ), ή (ΠΕ). Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως, σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

Πρόσληψη

Η Υπηρεσία προσλαμβάνει το προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου αμέσως μετά την κατάρτιση των πινάκων κατάταξης των υποψηφίων. Η διάρκεια της απασχόλησης του εν λόγω προσωπικού δεν μπορεί να υπερβαίνει τους 8 μήνες σε συνολικό χρόνο δώδεκα (12) μηνών. Μετά το πέρας του ως άνω χρόνου απασχόλησης οι συμβάσεις αυτές λύονται αυτοδίκαια, χωρίς καμία προειδοποίηση ή διατύπωση και χωρίς αποζημίωση. Παράταση ή ανανέωση της ίδιας σύμβασης ή σύμβαση νέας Σύμβασης κατά το αυτό ημερολογιακό έτος ή μετατροπή σε σύμβαση αορίστου χρόνου είναι άκυρες .

Δείτε ολόκληρη την προκήρυξη ΕΔΩ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments