Πολιτισμός

“Δεσποινίς Τζούλια” για 4η χρονιά…

“Δεσποινίς Τζούλια” για 4η χρονιά…
Με το αριστούργημα του August Strindberg, "Δεσποινίς Τζούλια", επιστρέφει από τις 3 Οκτωβρίου και για 4η χρονιά ο χορογράφος και σκηνοθέτης Σταύρος Λίτινας για τη σκηνή του θεάτρου Άνεσις.

Με το αριστούργημα του August Strindberg, “Δεσποινίς Τζούλια”, επιστρέφει από τις 3 Οκτωβρίου και για 4η χρονιά ο χορογράφος και σκηνοθέτης Σταύρος Λίτινας για τη σκηνή του θεάτρου Άνεσις, με την πρωτοφανή εκδοχή της δημοφιλέστερης ηρωίδας του Σουηδού συγγραφέα σε μία παράσταση flamenco που αγαπήθηκε από το κοινό και εντυπωσίασε τους κριτικούς!

Η ιστορία:Στη διάρκεια της νύχτας που η φύση γιορτάζει το θερινό ηλιοστάσιο, η Δεσποινίς Τζούλια, νεαρή κόρη του κόμη, από θύτης γίνεται το θύμα του γοητευτικού υπηρέτη της Ζαν. Η έλξη τους θα οδηγήσει τελικά στον όλεθρο. Η βίαιη προσπάθεια κατάκτησης και υποταγής του άλλου θα φανερώσει σε όλη της την αγριότητα τη σύγκρουση των αντιθέτων.

Συντελεστές:Σύλληψη – Σκηνοθεσία: Σταύρος ΛίτιναςΔεσποινίς Τζούλια: Εύα ΠαρασκευοπούλουΥπηρέτης Ζαν: Σταύρος ΛίτιναςΜαγείρισσα Κριστίν: Αλίνα ΑναστασιάδηΑφήγηση: Άντζελα ΜπρούσκουΤη μουσική επιμέλεια, τα σκηνικά, τους φωτισμούς και τα κοστούμια της παράστασης υπογράφει ο Σταύρος Λίτινας.

info:Δευτέρα & Τρίτη στις 21.00 (Οκτώβριος – Δεκέμβριος 2016)Προπώληση από 10€ έως και την Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2016

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments