Αθλητισμός

Ρίο Φέρντιναντ, όντας μπαμπάς και μαμά: Ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ (vid)

Ρίο Φέρντιναντ, όντας μπαμπάς και μαμά: Ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ (vid)
"Αγαπούσα τη γυναίκα μου περισσότερο από κάθε τι. Δεν μπορείς να πιστέψεις ότι θα συμβεί το χειρότερο", λέει ο πρώην αστέρας των αγγλικών γηπέδων και ξεσπά σε λυγμούς.

Συγκλονίζει το τρέιλερ για το ντοκιμαντέρ του BBC που είναι αφιερωμένο στον Ρίο Φέρντιναντ και θα προβληθεί απόψε.

Ο πρώην ποδοσφαιριστές μιλάει μεταξύ άλλων για τον χαμό της γυναίκας του, Ρεμπέκα, το 2015 και λυγίζει μπροστά στην κάμερα, βάζοντας τα κλάμματα.

“Ημουν αλκοολικός. Έβαζα τα παιδιά για ύπνο και μετά κατέβαινα στο σαλόνι για να πιω. Κατηγορούσα τον εαυτό μου που έφυγε η Ρεμπέκα και όχι εγώ. Το πρωί όμως έπρεπε να σηκωθώ κανονικά και να ετοιμάσω τα παιδιά για το σχολείο”, λέει ο Φέρντιναντ.

“Αγαπούσα τη γυναίκα μου περισσότερο από κάθε τι. Δεν μπορείς να πιστέψεις ότι θα συμβεί το χειρότερο. Κάποτε έβλεπα τους ανθρώπους που επιχειρούσαν να αυτοκτονήσουν και ασκούσα κριτική. Τώρα πλέον μπορώ να κατανοήσω όσους φτάνουν σε σκοτεινά μονοπάτια”, εξομολογείται μεταξύ άλλων.

Ένα συγκλονιστικό ντοκιμαντέρ για τη ζωή του ανθρώπου που μέσα σε μια μέρα έγινε μπαμπάς και μαμά μαζί, έμπλεξε με τον αλκοολισμό και προσπαθεί να πατήσει στα πόδια του για να μεγαλώσει τα παιδιά του.

Δείτε το τρέιλερ:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments