Lifestyle

Μίνα Αρναούτη: Η φυσιοθεραπεία και η συγνώμη που περιμένει να ακούσει (vid)

Μίνα Αρναούτη: Η φυσιοθεραπεία και η συγνώμη που περιμένει να ακούσει (vid)
Η νεαρή μοιράστηκε ένα βίντεο από την φυσιοθεραπεία που κάνει καθημερινά, ενώ σε σχόλιό της αναφέρθηκε σε όλα αυτά που περιμένει από την οικογένεια Παντελίδη.

Τον δικό της… Γολγοθά περνάει κάθε μέρα η Μίνα Αρναούτη, αφού δεν έχει ξεπεράσει τα προβλήματα υγείας που την ταλαιπωρούν, με αποτέλεσμα να επισκέπτεται κάθε πρωί τον προσωπικό της φυσικοθεραπευτή. Η κοπέλα που βρισκόταν στο αυτοκίνητο του Παντελή Παντελίδη εκείνο το μοιραίο πρωινό, έχει αρχίσει να μπαίνει ξανά σε ρυθμούς φυσιολογικής ζωής, έχοντας βέβαια μπροστά της αρκετά πράγματα που θα την απασχολήσουν σχετικά με το δυστύχημα.

Η ίδια δεν χάνει το χαμόγελό της και το μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους. Στο τελευταίο της βίντεο εμφανίζεται στο φυσιοθεραπευτήριο και παρά τον πόνο από τη διαδικασία δεν χάνει το χαμόγελό της, όπως θα δείτε στο βίντεο.

Η Μίνα Αρναούτη δεν παρέλειψε, σε σχόλιό της στο facebook, να αναφερθεί και πάλι στην περιπέτεια που περνά, λέγοντας πως ελπίζει μια μέρα να της ζητήσουν συγνώμη. “Ελπίζω μια μέρα να μου ζητήσουν συγνώμη. Όχι ότι είναι αρκετή… αλλά τουλάχιστον είναι ενθαρρυντικό το να μην είσαι μόνο άδικος”, απαντώντας σε σχόλιο φίλου της σχετικά με τον τρόπο που μίλησε ο Υπάτιος Πατμάνογλου, πατέρας και σύζυγος που έχασε την οικογένειά του στο πρόσφατο δυστύχημα στην Εθνική οδό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments