Ελλάδα

Εφετείο: Αντιφασιστική συγκέντρωση αλληλεγγύης για τον φοιτητή-θύμα επίθεσης της Χρυσής Αυγής

Εφετείο: Αντιφασιστική συγκέντρωση αλληλεγγύης  για τον φοιτητή-θύμα επίθεσης της Χρυσής Αυγής
Αντιφασιστική συγκέντρωση πραγματοποιείται έξω από το εφετείο σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τον φοιτητή Αλέξη Λάζαρη, που δέχθηκε επίθεση απο τον 42χρονο Χρήστο Ζέρβα, μέλος της Χρυσής Αυγής το μεσημέρι της Παρασκευής 3 Νοεμβρίου.

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον φοιτητή Αλέξη Λάζαρη, που δέχθηκε επίθεση κοντά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη λεωφόρο Μεσογείων, πραγματοποίησαν μέλη της Κίνησης Ενωμένοι Ενάντια στον Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ), του Συλλόγου Εργαζομένων «Άγιος Σάββας», της Β΄ΕΛΜΕ και της Λαϊκής Συνέλευσης Γκύζη-Πολυγώνου, από νωρίς το πρωί έξω από το Εφετείο στη διασταύρωση των δρόμων Αλεξάνδρας και Λουκάρεως.

Η συγκέντρωση οργανώθηκε με αφορμή τη σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης για την επίθεση Λάζαρη, με κατηγορούμενο τον 42χρονο Χρήστο Ζέρβα, συνεργάτη του επικεφαλής της ΧΑ, Ν. Μιχαλολιάκου.

Οι διαμαρτυρόμενοι απαίτησαν, μεταξύ άλλων:  Το κλείσιμο των κεντρικών γραφείων-ορμητηρίων εγκλημάτων της ναζιστικής ΧΑ στη Μεσογείων και την παραδειγματική καταδίκη του Χρήστου Ζέρβα για την επίθεση στον Αλέξη Λάζαρη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments