Αθλητισμός

Δημήτρης Διαμαντίδης: Βρέθηκε στο συνέδριο του ΚΙΝΑΛ

Δημήτρης Διαμαντίδης: Βρέθηκε στο συνέδριο του ΚΙΝΑΛ
Ο Δημήτρης Διαμαντίδης βρέθηκε στο συνέδριο του ΚΙΝΑΛ και οι φήμες για ενασχόλησή του με την πολιτική φούντωσαν και πάλι.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης δε σταματά να ασχολείται με τα κοινά, με τον παλαίμαχο γκαρντ να παρίσταται πρόσφατα στις εργασίες του συνεδρίου του ΚΙΝΑΛ.

Ο εμβληματικός ηγέτης του Παναθηναϊκού, που δεν έχει κρύψει την ενασχόλησή του με την πολιτική, έχοντας παρουσιαστεί ακόμη και σε συνεδριάσεις της Βουλής, δημιούργησε αίσθηση λόγω του γεγονότος, ότι βρισκόταν στη συγκεκριμένη εκδήλωση, όπως μεταφέρει με ρεπορτάζ της η «Live Sport».

Η παρουσία του αυτή, όμως, δε σημαίνει και συστράτευση σε εκλογική αναμέτρηση.

Μπορεί ο Διαμαντίδης να συμμετείχε στο συνέδριο του Κινήματος Αλλαγής, αλλά σε όσες πιέσεις δέχθηκε, ώστε να κατέβει υποψήφιος είτε στις ευρωεκλογές είτε στις βουλευτικές εκλογές, η απάντησή του ήταν αρνητική.

Πριν από λίγες μέρες, πάντως, υπήρξαν φήμες πως και ο Κυριάκος Μητσοτάκης πλησίασε τον Δημήτρη Διαμαντίδη. Θέλοντας να προσθέσει στο ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας ένα… πολύ βαρύ όνομα.

Ωστόσο ο Διαμαντίδης εξακολουθεί να είναι αρνητικός και δε δείχνει διατεθειμένος να κατέβει στις εκλογές. Ούτε στις φετινές, ούτε σε άλλες στο μέλλον.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments