Αντώνης Χρόνης

Αντώνης Χρόνης
O Αντώνης Χρόνης είναι πρώην παίκτης του reality Powe of Love.

Ο Αντώνης Χρόνης κατάγεται από το Αίγιο και ήταν ένας από τους παίκτες του Power of love 2. Έχει σπουδάσει πληροφορική και εργάζεται σε μπαρ. Επιθυμία του όπως λέει ο ίδιος είναι να ζήσει τον κεραυνοβόλο έρωτα. Δε δίνει καμία σημασία στην εξωτερική εμφάνιση, τον ενδιαφέρει να έχουν “χημεία” οι δυο τους.

Προτερήματα:

  • Κοινωνικός,
  • Εγωιστής
  • και Δυναμικός.

Μειονεκτήματα: Ζηλιαρόγατος.Όπως δηλώνει ο ίδιος δεν δίνει καμία σημασία στην εξωτερική εμφάνιση, τον ενδιαφέρει να έχουν «χημεία» οι δυο τους. Στο βίντεο με την παρουσίαση του κατά την είσοδο του στο σπίτι του Power of love είπε: “Ονομάζομαι Αντώνης Χρόνης, η καταγωγή μου είναι από το πανέμορφο Αίγιο, είμαι ζηλιαρόγατος, με την εξωτερική εμφάνιση της γυναίκας δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Μόνο η χημεία να υπάρχει στον έρωτα. Είμαι ρομαντικός, ψάχνω μία εξίσου ρομαντική κοπέλα σαν και εμένα. Αιτία χωρισμού για εμένα είναι η υπερβολική ζήλια”.

Κατά την επίσκεψη του στο σπίτι των κοριτσιών είπε για τον εαυτό του: “Ονομάζομαι Αντώνης όπως ξέρετε, έχω τελειώσει πληροφορική, δεν ήθελα να το εξελίξω παρακάτω.. Δουλεύω ως μπαρίστας και διανομέας το απόγευμα. Από τις γυναίκες με ελκύουν πάρα πολύ τα νύχια, τα άκρα, δεν μπορώ καθόλου την ακαταστασία ειδικά στη συμβίωση”. Του αρέσει να βοηθάει τη γυναίκα στις δουλειές. Έχει κάνει σχέση με μεγαλύτερη και συγκεκριμένα έχει κάνει σχέση με γυναίκα 15 χρόνια μεγαλύτερη του. Ήταν μια σχέση που κράτησε περίπου έξι μήνες. Έχει ερωτευτεί μία φορά και συζούσε με την κοπέλα. Δε θα ξανά γυρνούσε στη σχέση αυτή. Επίσης του Αντώνη του αρέσουν οι μηχανές.

Το σοβαρό τροχαίο στη Μύκονο

Τον Αύγουστο του 2019 ο Αντώνης Χρόνης ενεπλάκη σε σοβαρό τροχαίο. Τότε είχε μεταφερθεί εσπευσμένα στην Αθήνα,αλλά η ζωή του δεν τέθηκε σε κίνδυνο. Στο group «Power Of Realities Greek Fan Club» στο Facebook αναρτήθηκε φωτογραφία από το σημείο που έγινε το τροχαίο.

Αντώνης Χρόνης σχετικές ειδήσεις: