Απόστολος Κενανίδης

Απόστολος Κενανίδης
Ο Απόστολος Κενανίδης είναι για πολλά χρόνια ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος Οδικών Εμπορευματικών και Επιβατικών Μεταφορών.

Η Ο.Φ.Α.Ε., «Ομοσπονδία Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδας Οδικών Εμπορευματικών και Επιβατικών Μεταφορών» αποτελεί δευτεροβάθμια επαγγελματική οργάνωση, με έδρα την Αθήνα, και υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη, η οποία εκπροσωπεί τους αυτοκινητιστές οδικών εμπορευματικών μεταφορών (όλων των κατηγοριών διεθνών, ειδικών, εθνικών – διεθνών), καθώς και των επιβατικών μεταφορών που διενεργούνται από τουριστικά λεωφορεία δημοσίας χρήσης (εκτός ΚΤΕΛ και αστικών συγκοινωνιών), στα πλαίσια της εξυπηρέτησης του κοινωνικού συνόλου.

Τα τελευταία χρόνια ο Απόστολος Κενανίδης είναι πρόεδρος της Ομοσπονδίας. Είναι λογικό ότι σαν πρόεδρος έχει φιλοξενηθεί πολλές φορές από διάφορες εκπομπές. Μια από τις εμφανίσεις του σχολιάστηκε από την εκπομπή “Ράδιο Αρβύλα” για τον τρόπο που μιλάει εξαιτίας της μάχης που δίνει με τον Καρκίνο.

Ο Απόστολος Κενανίδης πέρασε στην αντεπίθεση. Τόσο η Ομοσπονδία όσο και o κ. Κενανίδης κατηγορούσαν τον παρουσιαστή για σεξισμό και ομοφοβική συμπεριφορά στο οποίο οι συντελεστές της εκπομπής φέρονται να κορόιδευαν τη χροιά της φωνής του «προέδρου των φορτηγατζήδων», όπως τον αποκαλούσαν. Πριν από καιρό βγήκε η απόφαση του Πρωτοδικείου Αθηνών την οποία σας παρουσιάζει αποκλειστικά το pagenews.gr.

Το Πρωτοδικείο Αθηνών έκρινε ότι ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος Οδικών Εμπορευματικών και Επιβατικών Μεταφορών, Απόστολος Κενανίδης πρέπει να αποζημιωθεί με 100.000 ευρώ από τον Αντώνη Κανάκη, την εταιρία του Tony Productions και τον Ant1 για τα προσβλητικό σχόλιο του παρουσιαστή και των συντελεστών του “Ράδιο Αρβύλα” στο οποίο φέρονται να χλευάζουν τη χροιά της φωνής του “προέδρου των φορτηγατζήδων”.Τόσο η Ομοσπονδία όσο και o κ. Κενανίδης είχαν κατηγορήσει τον Αντώνη Κανάκη για σεξισμό και ομοφοβική συμπεριφορά.

Απόστολος Κενανίδης σχετικές ειδήσεις: