Ελληνική Ένωση Νεοφυών Επιχειρήσεων

Ελληνική Ένωση Νεοφυών Επιχειρήσεων
Η Ελληνική Ένωση Νεοφυών Επιχειρήσεων (ΕΕΝΕ) δημιουργήθηκε από την κοινότητα των start-up επιχειρηματιών ώστε να προωθηθεί ένα νέο μοντέλο επιχειρηματικότητας στη χώρα μας.

Η Ελληνική Ένωση Νεοφυών Επιχειρήσεων (ΕΕΝΕ) δημιουργήθηκε από την κοινότητα των start-up επιχειρηματιών ώστε να προωθηθεί ένα νέο μοντέλο επιχειρηματικότητας στη χώρα μας το οποίο έχοντας χαρακτηριστικά καινοτομίας και ταχείας ανάπτυξης θα συνεισφέρει καθοριστικά στη μαζική δημιουργία νέων, ποιοτικών θέσεων εργασίας και στη συνολικότερη ανάπτυξη της εθνικής μας οικονομίας.

Η Ελληνική Ένωση Νεοφυών Επιχειρήσεων όπως αναφέρει στο σάιτ της οραματίζεται:

  • έναν πραγματικά συλλογικό, απόλυτα διαφανή, μαζικά αντιπροσωπευτικό οργανισμό με σκοπό και κύριο στόχο την προώθηση αναπτυσσόμενων και καινοτόμων, νεοφυών επιχειρηματικών ιδεών στην Ελλάδα.
  • Θεωρούμε αποστολή μας την δημιουργία ενός ενιαίου δικτύου, ενός κοινού σημείου αναφοράς και προβολής για την κοινότητα των ελληνικών start ups, προωθώντας το δυναμικό ξεκίνημα και την ορθή πορεία τους μέσα στις αντίξοες συνθήκες της ελληνικής πραγματικότητας.
  • Επιθυμούμε την εξασφάλιση των προϋποθέσεων ώστε να υπάρχουν ίσες ευκαιρίες για όλους ώστε να αναπτύξουν την δυναμική τους, να πραγματώσουν την δημιουργικότητά τους.

Ελληνική Ένωση Νεοφυών Επιχειρήσεων σχετικές ειδήσεις: