Γιώργος Τσαλίκης

Γιώργος Τσαλίκης
Πρόσφατο του Cd-Single Χωρίς Εσένα (2019).

Ο Γιώργος Τσαλίκης είναι τραγουδιστής και γεννήθηκε στη Στυλίδα στις 25 Οκτωβρίου του 1975. Έχει σπουδάσει ιατρική στην Ρουμανία. Επέστρεψε στην Ελλάδα το 1998.

Το 2013 καταγράφεται ως η πιο επιτυχημένη χρονιά του Γιώργου Τσαλίκη τα τελευταία χρόνια αφού κυκλοφορεί μια σειρά από τεράστιες επιτυχίες που τον καθηλώνουν στην κορυφή της Ελληνικής δισκογραφίας.

Τραγούδια όπως το “Δεν σου κάνω τον Άγιο”, “Θα στα χώνω”, “Απαγορευμένο″, “Θέλεις πόλεμο” “Απαγορευμένο 2″ και ‘SOS’ κάνουν θραύση σε ραδιόφωνα και νυκτερινά μαγαζιά με αποτέλεσμα το καλοκαίρι του 2013 ο Γιώργος να κάνει περισσότερο απο 70 εμφανίσεις σε 90 ημέρες σε όλη την Ελλάδα, Κύπρο, Γερμανία, Βέλγιο και Ηνωμένο Βασίλειο. Την ίδια χρονιά κυκλοφορεί και το Cd-Single ‘Απαγορευμένο’’ που γίνεται αυτόματα πλατινένιος. Πρόσφατο του Cd-Single Χωρίς Εσένα (2019).

Γιώργος Τσαλίκης σχετικές ειδήσεις:

  • Γιώργος Τσαλίκης: Η απάντηση του για την αποχώρηση της Άντζελας Δημητρίου

    Γιώργος Τσαλίκης: Η απάντηση του για την αποχώρηση της Άντζελας Δημητρίου

    Γιώργος Τσαλίκης: Ο γνωστός τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» με την Ελεονώρα Μελέτη και και μίλησε για την αποχώρηση της Άντζελας Δημητρίου από το σχήμα όπου επρόκειτο να εμφανιστεί μαζί του.

    Γιώργος Τσαλίκης: Η απάντηση του για την αποχώρηση της Άντζελας Δημητρίου